Gençlik bahar sınavına yoğun ilgi

Gençlik bahar sınavına yoğun ilgi

Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Gençlik İlkokulu/Ortaokulunun düzenlediği 7.Geleneksel Gençlik Bahar Sınavı 02 Nisan 2016 Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleşti.

İlkokul 2, 3, 4 ve Ortaokul 5,6, ve 7. sınıflara yönelik 4 oturumda gerçekleşen sınava yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Sabah saat 09:00’da başlayan sınav heyecanı 4 ayrı oturumda gerçekleşti ve saat 17:00’de sona erdi. Öğrenciler sınavda ter dökerken aileleri de onları dışarıda heyecanla bekledi.

Havanın da güzel olması nedeniyle çocuklarını sınava getiren veliler ve çocuklar Okul bahçesinde piknik yapma, parklarda eğlenme imkanı da buldu.  Gençlik İlkokulu / Ortaokulu müdürü Barış Çağlayan Çakır, “Sınavımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Sınavlarımızı başarılı bir şekilde tamamladık.  Sonuçları 9 Nisan’da da gerçekleştireceğimiz Okul tanıtım günü etkinlikleri kapsamında açıklayacağız” dedi.

img_8563.jpg

“Konya’da ilk defa yapılacak etkinlikte öğrencilerimiz yıl içerisinde derslerde ve sosyal etkinliklerde yapılan çalışmalardan örnekler sunacaklardır” diyen Çakır, konuşmasına şöyle devam etti: “Böylece Okulumuzu yakından tanımak isteyen öğrenci ve velilerimizi de bilgilendirmiş olacağız. Etkinlik tanıtımları, Okul içi Programlarla ilgili bilgilerin verilmesi ve Okul içi gezinin ardından Anaokullarımıza yönelik yaptığımız ve sürpriz hediyelerin olduğu 10. Resim şenliği Ödül törenimizi de  gerçekleştirmiş olacağız. Bu vesile ile Gençlik bahar sınavına katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyor, Gençlik İlkokulu / Ortaokulu’nu tanımak isteyen tüm öğrenci ve velilerimiz Okul tanıtım günlerimize bekliyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.