Gençlerbirliği fazla direnemedi: 1-2

Gençlerbirliği fazla direnemedi: 1-2

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sezonun 13. hafta maçında sahasında 68 Yeni Aksarayspor ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı ekip 2 gol atmasına rağmen sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Konya Gençlerbirliği Mehmet’in  attığı golle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Bayram kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı.  Konuk takım oyuncusu İbrahim ise karşılaşmanın skorunu belirledi 2-1.  Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan karşılaşma sahanında karlı kaplı olması nedeniyle kontrollü başladı. ilk yarıda iki ekipte bulduğu atakları golle sonuçlandıramayınca devre 0-0 tamamlandı. Karşılaşmanın iknic yarısına daha istekli başlayan ev sahibi Konya Gençlerbirliği Mehmet’in 49. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Ömer aldığı topu sağ kanattan ceza sahasına yerden ortaladı. Ön direkte topa ayak koyan Mehmet topu filelerle buluşturdu. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan  Konya Gençlerbirliği bulduğu bu golle morallendi. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi. Konuk ekip Aksarayspor gol için yüklendiği dakikalarda forvetleri topu filelerle buluşturamadı. Ancak karşılaşmanın 54. dakikasında  Bayram soldan gelen sert ortayı ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. Bu golden sonra konsantrasyon bozukluğu yaşayan siyah beyazlı ekip 60. dakikada Mesut’un 2. sarı karttan kırmızı kart görmesi ile birlikte sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra rakibine karşı bir kişi eksik oynayan Konya Gençlerbirliği ekibi 75. dakikada kalesinde 2. golünü gördü. Bu dakikada defansta Çağdaş’ın yaptığı büyük hatayı iyi değerlendiren Aksarayspor oyuncusu İbrahim takımına 2. golü kazandırdı. Bu golden sonra rakip ekibin 3 tane yüzde yüzlük  gol pozisyonunu kaleci Emre önledi. Karşılaşma 2-1 68 Yeni Aksarayspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Aksaray ekibi bu galibiyetle puanını 23’e çıkarttı. Temsilcimiz Konya Gençlerbirliği ise 4 puanda kaldı.
 
SAHA: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER: Harun Toplar, Sezgin Uyar, Mürvet Yavuztürk
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Emre, Mesut, Bayram, Emincan, Çağdaş, Ebubekir(Ahmet), M. Ali (Yılmaz), H. Hüseyin(Melikcan), Ömer, Timur, Mehmet
68 YENİ AKSARAYSPOR: H.Hüseyin, İhsan, İbrahim, İ. Okur, H. Hakan, Cem, İbrahim, Ertürk, Emre(Ahmet), Onur(Abdullah), Göktuğ(Mehmet)
GOLLER: Dk 49 Mehmet, 54 Bayram (kk) (Konya gençlerbirliği), 75 İbrahim(Aksarayspor)
KIRMIZI KART: Dk 60 Mesut(Konya Gençlerbirliği)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.