Gençlerbirliği altyapıyla devam edecek

Gençlerbirliği altyapıyla devam edecek

Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sezonunun ikinci yarısına alt yapı futbolcuları ile devam edecek.

 Lige büyük umutlarla başlayan ancak bir türlü istediğini alamayan siyah-beyazlı ekip kadrosunda bulundurduğu 16 futbolcuyla yollarını ayırdı. Konya Gençlerbirliği sezonun 2. yarısına yepyeni bir kadro ile mücadele edecek.  Ligin ilk yarısında 10 karşılaşma oynayan siyah-beyazlı ekip bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Bu 10 maçta sadece 4 beraberlik alan Konya Gençlerbirliği ligin en fazla gol yiyen 2. takımı oldu. Ligde en fazla golü yiyen takım ise siyah-beyazlı ekibi ilk yarının son maçında yenen Nevşehir Narspor. Nevşehir ekibi kalesinde 32 gol görürken, Konya Gençlerbirliği ise 29 gol yedi.
Konya’nın 3 takım ile mücadele edildiği Bölgesel Ligde en kötü performansı merkez takımı Gençlerbirliği gösterdi. Ligde kötü günler geçiren siyah-beyazlı ligden çekilme kararı bile almıştı. Ancak yönetim sağduyu göstererek bu kararından vazgeçti ve yoluna devam etti. Gençlerbirliği yönetimi son olarak ise tüm futbolcular ile yollarını ayırma kararı aldı. Konuyla ilgili konuşan Gençlerbirliği antrenörü İbrahim Özalp, “ İkinci yarı yolumuza  genç takım ile devam edeceğiz. Tüm oyuncular ile yolları ayırdık. Alınan başarısız sonuçlar neticesinde yönetimimiz böyle bir karar aldı. Genç oyuncularla mücadelemizi sürdüreceğiz. Önemli olan bu ligde yola devam etmek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.