Gençler rövanş peşinde

Gençler rövanş peşinde

Konya Gençlerbirliği, sezonun ilk yarısında deplasmanda 11-1 yenildiği ve şu anda grup lideri olan Manavgat Evrenseki ile Konya’da karşı karşıya gelecek

Sarayönü ise Demre hazırlıklarına devam ediyor
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden tek merkez temsilcisi Konya Gençlerbirliği, sezonun ilk yarısında deplasmanda 11-1 yenildiği ve şu anda grup lideri olan Manavgat Evrenseki Spor ile Pazar günü Konya’da karşı karşıya gelecek. Rakibini dört gözle bekleyen siyah-beyazlılar, farklı yenilginin rövanşını alma hesapları yaparken takımın genç antrenörü İbrahim Özalp, “Manavgat’ta aldığımız farklı yenilgiyi unutmuş değiliz. Oradaki yenilginin rövanşını alcağız ve bu şekilde galibiyet siftahı da yapmış olacağız. Hala unutmuş değiliz. Son haftalarda toparlanma içerisinde olan takımım, gençlerle takviyeli olmasına rağmen lider de olsa Evrenseki’yi yeneceğimize inanıyorum. Bu konuda Konya’ya bir borcumuz var. Ayrıca Gençlerbirliği’nin başında Konya adı yazıyor. O nedenle ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Büyük bir ihtimalle düşecek olsak bile, en azından üç dört maç alıp ligi tamamlamak istiyoruz. İlk galibiyetimiz de Evrenseki karşısında olacak. Böylece farklı mağlubiyetin rövanşını da almış olacağız” dedi. Konya Gençlerbirliği’nde cezası biten Ahmet’in forma giyebileceği, geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Harun’un ise Evrenseki karşısında oynayamayacağı belirtildi. Siyah-beyazlılarda başka bir eksik bulunmuyor.
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR HIRSLI ÇALIŞIYOR
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grupta mücadele veren Sarayönü Belediyespor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Demre Belediyespor maçının hazırlıklarını antrenör Niyazi Kart nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.  Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Yeşil-Siyahlı ekip Demre Belediyespor maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların antrenmanla sergiledikleri performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Ligin daha bitmediğini dile getiren Sarayönü Belediyespor Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “İki haftadır takımın üzerinde bizim de anlamadığımız bir durgunluk var. Sezonun ikinci yarısının başından itibaren takımlar maçlara asılmaya başladı. Güçlü güçsüz takım ayrımı kalmadı. Çünkü her takım kendi hedefi doğrultusunda sonuna kadar savaşıyor. Belki büyük bir avantaj ve liderlik fırsatını kaçırdık ama, henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra oynayacağımız maçları kazanıp, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Sarayönü Belediyespor’u bu noktalara getiren bu oyunculardı, telafi edecek olan da yine kendileri. Biz yönetim olarak kendilerine sonuna kadar güveniyoruz. Demre Belediyespor’la oynayacağımız maç çok önemli. Onları evimizde farklı yenmiştik, deplasmanda da yenecek gücümüz var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.