Galatasaray'da büyük çatlak!

Galatasaray'da büyük çatlak!

Yönetim krizi konusunda Öztürk'ü hedef alarak istifaya davet eden Aktar, Arena'nın zeminine yönelik açıklamalar yapan Işın Çelebi'yi de eleştirdi

Sarı-kırmızılı kulübün divan başkanı İrfan Aktar, başkan yardımcısı Adnan Öztürk ve eski yöneticilerden Işın Çelebi'yi sert bir dille eleştirdi. Radyospor'a konuşan Aktar, başkanlığa oynadığı ileri sürülen ve "Arena'nın zeminindeki sorun için suçlu aramaya gerek yok. Sorumlusu bizleriz" açıklaması ile gündeme oturan Öztürk için, "Galatasaray'ın bir dahaki seçimi Mayıs 2014'te. Önümüzde 15 aylık daha hizmet dönemi bulunan Adnan Öztürk şimdiden başkanlığı düşünüyorsa görevinden istifa etsin. Bu kulübün gelenekleri vardır" yorumunu yapan Aktar, Arena'daki sorunun baş sorumlusu olarak da eski yönetimi gösterdi.
 
Adnan Polat döneminde yönetimde olan Işın Çelebi'nin, "Stadın çatısı mutlaka yapılmalı. Bazı şirketlerle anlaştık ama bitirilemedi. Drenaj iyiydi ama konserler ve kongreler nedeniyle hasar oluştu. Yenilenen çim ile drenaj uyuşmadı. Koltuk satıp para kazanıyorsanız, yatırım yapacaksınız" şeklinde yönetimi eleştirmesine de tepki gösteren Aktar, "Asıl sorumlu onlar. Ocak 2011'de stadı aceleyle aldıkları için sıkıntıda. Üzerindeki sorumluluğu atmaya çalışıyor. Kendi sorumluluğunu yeni yönetime yüklemesi doğru değil" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.