@Fuatavnifuat: Kargoyla Silah Ve Uyuşturucu Gönderip Suçüstü Yapma Planı Var

@Fuatavnifuat: Kargoyla Silah Ve Uyuşturucu Gönderip Suçüstü Yapma Planı Var

İnternet fenomeni Fuat Avni, yine çok konuşulacak bir iddiayı dile getirdi.Yaptığı paylaşımların doğru çıkması ile ülke gündemine oturan Twitter fenomeni @fuatavnifuat, masum insanlara yönelik yeni bir kumpası deşifre etti. @fuatavnifuat...

İnternet fenomeni Fuat Avni, yine çok konuşulacak bir iddiayı dile getirdi.

Yaptığı paylaşımların doğru çıkması ile ülke gündemine oturan Twitter fenomeni @fuatavnifuat, masum insanlara yönelik yeni bir kumpası deşifre etti. @fuatavnifuat hesabından paylaşılan mesajda, cemaat müesseselerine kargo yoluyla silah ve uyuşturucu gönderilip ani baskınla suç üstü yapmanın planlandığı iddia edildi.

Fuatavni'nin yeni paylaşımları şöyle: “KÇG'nin yeni planı cemaat müesseselerine (okul-yurt-dersane) örgütsel suç bulaştırmak. Kargo yoluyla silah ve uyuşturucu gönderiyorlar. Silah ve uyuşturucu içeren kargolar içinde ne olunduğu bilinmeden alındığında ani baskın yaparak suç üstü yapmayı planlıyorlar. KÇG'nin cemaate mensubiyeti bilinen bazı STK temsilcilerinin iş yerine ve evine de aynı kargolardan gönderme planı var. Her ne olursa olsun, nereden geldiğini ve içinde ne olduğunu bilmediğiniz kargoyu almayın, geri çevirin. Özellikle çalışanlarınızı uyarın. Plan için Bursa pilot bölge seçilmişti. Oradaki kurumlara kargo gönderip ardından polis baskını yaptılar kargo alınmadığından oyun bozuldu.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.