Fuara ilgi sevindiriyor

Fuara ilgi sevindiriyor

Her yıl ziyaretçi sayısı artan Konya Tarım Fuarı 2016, açıldığı ilk günün sonrası dün daha hareketli bir gün geçirdi. İlginin bugün ve yarın daha da fazla olacağı öğrenilirken katılımcıların yeni ürünleri beğeni topluyor.

Her yıl ziyaretçi sayısı artan Konya Tarım Fuarı 2016, açıldığı ilk günün sonrası dün daha hareketli bir gün geçirdi. İlginin bugün ve yarın daha da fazla olacağı öğrenilirken katılımcıların yeni ürünleri beğeni topluyor.

Tarım sektörünün en önemli buluşması olan Konya Tarım 2016 fuarında birbirinden yeni ve teknolojik ürünler çiftçilerin hizmetine sunulurken, firmaların özellikle yurtdışı ziyaretçilerden umutlu olduğu gözlendi.

 

HATTAT VALTRA STANDINA YOĞUN İLGİ

1--hattat.jpg

Ali Duran Otomotiv'in Konya Yetkili Bayiliğini yaptığı Valtra ve Hattat Traktörün fuardaki standına çiftçilerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmıyor. Yeni Model traktörlerin sergilendiği standda yurtiçinden birçok ziyaretçi standı ziyaret ederek yeni modelleri yakından görme imkanı buluyor.

 

YTM TARIM MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLIYOR

2--ytm-tarim.jpg

Tarım Makinaları sektöründe faaliyet gösteren YTM Tarım Makinaları, traktör, mibzer, biçerdöver yedek parçaları başta olmak üzere 500'e yakın parça imalatı ile faaliyetine devam ediyor. Firmanın fuardaki standında ise ürünleri detaylı bir şekilde sergilenerek müşteriler ağırlanıyor

 

KONYA ŞEKER STANDI YİNE FAVORİ

3--konya-seker.jpg

Konya Tarım 2016 fuarının vazgeçilmez standlarından olan Konya Şeker'in standı ziyaretçilerin en uğrak yeri oluyor. Birçok ikramın taze taze yapıldığı standda fuar ziyaretçileri hem Torku ürünlerini detaylı tanıyor hem de lezzetlerini tadıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUARIN GÖZDESİ

4--buyuksehir-belediyesi.jpg

Konya Tarım 2016 Fuarında sektörle alakalı firmalar yer alırken Konya Büyükşehir Belediyesi de Tarımsal Hizmetler Dairesi ile hazırladığı stand ile varlığını gösterdi. Çiftçilerin ve ziyaretçilerin yoğun ilgisinin olduğu standda çiftçiler bilgilendiriliyor.

 

TÜRK TRAKTÖR TT4'Ü TANITIYOR

5--turk-traktor.jpg

Fuarın dev standları arasında bulunan Türk Traktör standında yeni ürünler çiftçilere tanıtılıyor. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen, üretimi de Türk Traktör fabrikalarında yapılan yepyeni New Holland TT4 SerisiTürk çiftçisine sunuluyor.

 

OSMANLI HİDROLİK TARIM FUARINDA

6--osmanli-hidrolik.jpg

Üretim ve satışı ile Tarım sektörünün önemli çözüm ortağı olan Osmanlı Hidrolik Pnömatik firması Fuardaki standında firmalara ürünlerini tanıtarak zengin çeşidini sergiliyor. Standındaki Osmanlı kıyafeti giyen hostesleri ile dikkat çeken firmanın yöneticileri ilgiden memnun.

 

KONYA TİCARET  BORSASI ÇİFTÇİNİN YANINDA

7--ktb.jpg

Çiftçinin yakın dostu Konya Ticaret Borsası Konya Tarım 2016 fuarındaki standı ile çiftçilerin yanındaki yerini göstermiş oluyor. Yaptığı faaliyetler ile alakalı bilgilerin sunulduğu standa ziyaretçilerin ilgisi yetkilileri mutlu ediyor.

 

FUARIN İÇİ GİBİ DIŞI DA TANITIM ALANI

8--fuar-dis-mekan.jpg

Ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın 3. büyük tarım fuarı olan Konya 14. Uluslararası Tarım Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı 6. holün dışında dış mekanıyla da dikkat çekiyor. Birçok firma makinalarını fuar dışında sergiliyor. 

 

MERHABA EKİ FUARIN ÖZETİ OLUYOR

9--merhaba-dagitim.jpg

İçeriğinde Tarım Fuarı ile alakalı reklam, bilgi ve firma röportajlarının yer aldığı ve Tarım Fuarı'na özel olarak hazırlanan “Merhaba Tarım Fuarı 2016 Eki” ziyaretçilere Tüyap Fuarcılığın hazırladığı özel standda dağıtılarak katılımcı ve çiftçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ – HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.