Fuar umutla başladı

Fuar umutla başladı

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından hazırlanan Konya 14. Uluslararası Tarım Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nın açılışı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından hazırlanan Konya 14. Uluslararası Tarım Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nın açılışı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 3. büyük tarım fuarı olma özelliği taşıyan Tarım Fuarı'na yurtiçinden çok sayıda firmanın yanı sıra 21 ülkeden bin 200 marka katılıyor. Standlarda yeni ürünler sergileniyor.

 

TRAKTÖR KOLTUKLARINDA SEYHAN GRUP

1--seyhan-grup.jpg

Traktör Koltuk ve Yedek Parça üretimi ile sektörde önemli bir açığı kapatan Seyhan Grup, Konya Tarım 2016 fuarı koridorunda yer alan standında farklı modellerdeki traktör koltuklarını görücüye çıkardı. Standa gösterilen ilgi firma sahiplerini mutlu etti. 

 

GÜVENİNİZİN ESERİ; PROKENMAKS

2--kenmaks.jpg

Yem ezme makinesi, yem kırma makinesi, çeşitli büyüklük ve donanımda yem karma ve dağıtma römorku ve otomatik hayvan kaşağısı gibi hayvancılık ekipmanlarının üretimini yapan Prokenmaks, 3. holde bulunan standında son model ürünlerini sergiliyor.

 

PANÇOĞLU YENİ ÜRÜNÜ F4'Ü SERGİLİYOR

3--pancaoglu.jpg

Patates mekanizasyonunda öncü bir firma olarak faaliyet gösteren ve sektörde önemli bir konuma sahip olan Pançaoğlu Tarım, yeni makinası Çekilir tip patates ekme makinası F4'ü standında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

 

MOFEM'İN DEVASA ÜRÜNÜ FUARDA

4--mofem-makina.jpg

2008 yılında tarım ve hayvancılık sektörüne hitaben Silaj balya ve paketleme üretimine başlayan Mofem Makina, yeni ürünü “Kendi yürür silaj makinası”nı fuarda ilk kez ziyaretçilerin huzuruna çıkarttı. Tamamı yerli üretim olan makine büyük beğeni topladı.

 

TECRÜBENİN İSMİ ASAN TARIM

5--asan-tarim.jpg

Türkiye'de ilk defa Balya Asansörü'nü geliştiren ve bunla yetinmeyip ürünü geliştirerek kendi kendini kaldırabilme özelliği kazandıran Asan Tarım Makinaları, tecrübe ve birikimini Konya Tarım 2016 fuarında sergiliyor. Yeni ürün ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

 

HUBUBAT EKİM MİBZERİ FARMÖZ'DE

6--farmoz.jpg

Ürettiği makinalar ile sektöre katkı sağlayan Farmöz, standında 40 yıllık tecrübesiyle Mibzer üretiminde önemli başarısı bulunan Murteza Arslan ustanın Hububat Ekim Mibzerinin 2016 yılı yeni tasarımını sergiliyor. Farmöz güvencesi taşıyan Mibzer fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

 

EŞMESAN YENİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR

7--esmesan.jpg

Yeni fabrikasında 40 çeşit üretim yapan Eşmesan İlaçlama Makinaları firması kalitesinden ödün vermeden sektöre katkı sağlamaya devam ediyor. Firma, Tarım Fuarı 2016 3. Holdeki standında geliştirdiği son model makinaları sergileyerek çiftçiye çözüm ortağı oluyor.

 

METOSAN ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR

8--metosan.jpg

Konya Tarım Fuarının müdavimlerinden olan Hidrolik ve pnömatik sektöründe hizmet veren Metosan, ürünlerini sergilediği standında müşterilerine sunuyor. Bünyesinde bulundurduğu zengin çeşitlerden bir kısmını standında tanıtan Metosan, ürünlerine gösterilen ilgiden memnun.

 

ULUTAŞ TARIM ZİYARETÇİLERİ BEKLİYOR

9--ulutas-tarim.jpg

Kombine Harman, Otomatik Sap Toplamalı Saman, Depolu Harman, Yem Kırma, Zıpkalı Çayır Biçme, Çift Bıçaklı Çayır Biçme ve Ekin Biçme makinalarını Tarım fuarında çiftçilere tanıtan Ulutaş Tarım Makinaları üretimde kaliteyi önemsiyor.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ- HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.