Fırtına geri döndü

Fırtına geri döndü

Süper Lig'de son 3 haftada 8 puan kaybeden Trabzonspor, 3 puan özlemini noktaladı..

Bordo mavili ekibin bâriz üstünlüğü ile geçen karşılaşma 3-1 Trabzonspor'un galibiyeti ile sona erdi. Trabzonspor'un golleri 3. ve 75. dakikalarda Adrian, 6. dakikada ise Emerson'dan geldi. Akhisar'ın tek golü ise 52. dakikada Bruno'dan geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 16'ya çıkarırken, Akhisar Belediyespor ise 10 puanda kaldı.

Trabzonspor, gelecek hafta Orduspor deplasmanına giderken, Akhisar sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.  
  
TRABZON HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya Akhisar karşısında çok hızlı bir şekilde başlayan Trabzonspor daha ilk dakikadan itibaren Akhisar kalesini bunaltmaya başlarken, Adrian ve Janko'nun uyumlu oyununa, bordo mavililerin kanat oyuncularıda eşlik edince Trabzonspor daha maçın 3. dakikasında Adrian'ın ceza yayı üstünde önünde bulduğu topu sert bir şutla Akhisar ağlarına göndermesiyle 1-0 öne geçti.  

2. GOL EMERSON'DAN

Bu golden sonra neye uğradığını şaşıran Akhisar savunması bocalarken, Halil, Janko ve Adrian üçlüsünün harika paslarından sonra ceza sahası içine gelen ortayı tek vuruşta gole çeviren Trabzonspor'un Brezilyalısı Emerson durumu 2-0'a taşıdı. İlk yarının sonuna kadar oyun Trabzonspor'un yoğun atakları ile devam ederken, Akhisar Belediyespor rakibi karşısında net bir pozisyon bulamadan devreyi tamamladı.

AKHİSAR MORAL BULDU

İkinci yarıya Trabzonpor'un biraz durgun başladığı gözlenirken, Akhisar Belediyespor, sol kanattan gelen ortaya Bruno'nun yaptığı tek vuruşla skoru 2-1'e taşıdı. Bu golün ardından moral bulan Akhisar, Trabzon kalesine ard arda gelmeye başlarken, Trabzonspor ise oyunun 70. dakikasına kadar toparlanma sürecini sürdürdü.

ADRIAN KLASINI KONUŞTURDU

Trabzonspor'da oyunun başından beri etkili bir performans gösteren Adrian bir kez daha sahneye çıkarak 77. dakikada Yasin'in pasını aldıktan sonra ceza yayı üzerinden nefis bir vuruş yaparak kendisinin 2 takımının ise 3. golünü kaydetmeyi başardı. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmazken, Trabzonspor sahasında Akhisar'ı 3-1 mağlup ederek puanını 16'ya çıkardı.

Trabzonspor: 3 - Akhisar Belediyespor: 1 

Stat: Hüseyin Avni Aker 

Hakemler: Süleyman Abay, Serkan Akal, Erdem Bayık 

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Emerson, Zokora, Colman, Adrian, Sapara, Halil, Janko

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah, Sonko, Serkan, Çağdaş, Mustafa, Emin, Sertan, Kenan, Anıl, Bruno 

Goller: Dk. 3 ve 77 Adrian, Dk. 6 Emerson (Trabzonspor), Dk. 52 Bruno (Akhisar Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.