Fındıklı: Tadı damağımızda kaldı

Fındıklı: Tadı damağımızda kaldı

Atiker Konyasporlu Volkan Fındıklı lig ve Avrupa ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Atiker Konyasporlu Volkan Fındıklı, sezonun ilk yarısını hedeflediklerine yakın bir puanda bitirdiklerini ifade ederken, düşüncelerinin başarılı bir ikinci devre geçirip ligi geçen yıl olduğu gibi üst grupta tamamlamak olduğunu söyledi.

HEDEFLEDİĞİMİZ PUANA YAKLAŞTIK

16 haftadan oluşan sezonun ilk yarısını değerlendiren Volkan Fındıklı, "Aslında ilk yarı sonunda hedeflediğimiz puanlara yaklaştığımıza inanıyorum. Fakat UEFA Avrupa Ligi'nin bizi performans anlamında olumsuz etkilediğini de söylemek lazım. Hem Süper Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi'ni bir arada götürürken zorlandığımız anlar oldu. Bu da lige yansıdı. Ligde daha fazla puan toplayabilirdik. Genel anlamda bakıldığında hedeflerimize kısmen yaklaştığımızı söyleyebilirim" dedi.

TAMAMEN LİGE ODAKLANACAĞIZ

Volkan Fındıklı, sezonun ikinci yarısında 18 maç oynayacaklarını belirterek, "Ama bunların daha fazlasını yani 10 tanesini kendi evimizde oynayacağız. Ve neredeyse tamamıyla lige odaklanacağımız bir dönemde olacağız. Fikstür olarak bu sene özellikle ligin zirvesine oynayacak takımlar daha fazla olacak gibi gözüküyor. İlk 4 için 3 İstanbul takımı, bununla beraber Medipol Başakşehir takımları var. Ardından bizim, Osmanlıspor'un, Bursaspor'un ve Gençlerbirliği'nin yer aldığı takımlar geliyor. Gerçekten önemli rakipler. Amacımız rakiplerimizin önüne geçip mümkün olduğunca yukarıya yaklaşmak. Geçen seneki gibi bir ikinci yarı geçirirsek sezonu yine istediğimiz yerde yukarılarda bitireceğimize inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

KUPADAN AVRUPA'YA KATILMAK İSTİYORUZ

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk defa mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen deneyimli oyuncu, "Aslına bakarsak bu sene UEFA Avrupa Ligi'nin tadının damağımızda kaldığını söyleyebilirim. Çünkü yapmak istediklerimiz şeyler vardı. Bunları zaman zaman oyun olarak uygulasak da karşılığını skor olarak alamadık. Bu senede ara vermeden UEFA Avrupa Ligi'ne katılırsak seneye daha iyi işlere imza atacağımıza takım olarak inanıyoruz. Fakat ligden sıralama olarak UEFA Avrupa Ligine gitmesi zor gibi gözüküyor. Kupadan Avrupa Ligi hedefine ulaşmak daha olabilir gözüküyor. Kupaya geçen sene olduğu gibi bu senede önem veriyoruz. Final oynamak ve buradan UEFA Avrupa Ligine katılmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.