Feza Koleji Öğrencileri, Kendi Oyun Hamurlarını Kendileri Yapıyor

Feza Koleji Öğrencileri, Kendi Oyun Hamurlarını Kendileri Yapıyor

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji öğrencileri arka bahçe bilim çalışmaları çerçevesince farklı ve orijinal çalışmalar ile adını duyuruyor.Fezalı minikler, bu defa ilkokul öğrencileri için vazgeçilmez oyuncak...

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji öğrencileri arka bahçe bilim çalışmaları çerçevesince farklı ve orijinal çalışmalar ile adını duyuruyor.

Fezalı minikler, bu defa ilkokul öğrencileri için vazgeçilmez oyuncak ürünlerinden olan oyun hamuru ihtiyaçlarını ders kapsamında yaptıkları ürünlerle kendileri karşılıyor. Öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirdikleri çalışmada hem hayatı öğreniyor, hem de oyun hamuru için kullandıkları harçlıklarını biriktirme imkanı elde ediyorlar.

Çalışma ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Öğrencilerimizin hayatı ve hayatın içinde olanları yaparak yaşayarak öğrenmelerini önemsiyoruz. Öğrencilerimizin oyun hamurlarını üretirken mutlulukları görülmeye değerdi. Oyun hamuruna verecekleri parayı da artık kitaba vererek farklı dünyalara yelken açıyorlar.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.