Ferhat Çıkmaz miniklerle bir araya geldi

Ferhat Çıkmaz miniklerle bir araya geldi

Özel Elmas Koleji’nin düzenlediği panele katılan bilek güreşi milli sporcusu Ferhat Çıkmaz, spor yaşamında zorluklar yaşamasına rağmen inanarak birçok başarı elde ettiğini söyledi

Özel Elmas Koleji daha önce Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’la başlayan başarı günleri panel serisine paralimpik bilek güreşi milli sporcusu Ferhat Çıkmaz’la devam etti. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ferhat Çıkmaz, panelde sporda yaşadığı zorlukları ve elde ettiği başarıları anlattı. Spor hayatında zorluklara rağmen hiç pes etmediğini ifade eden başarılı sporcu, “Beynimde her şeyi bitirip önce inandım ve başardım. Çok çalıştım hiç pes etmedim.  İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı  göndere çekmek beni çok onurlandırdı” dedi.
Panelde ayrıca öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ferhat Çıkmaz, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Başarmak için önce inanmalısınız” dedi. Ferhat Çıkmaz, “Sizde inandıktan sonra bir çok spor dalını yapabilir ve başarabilirsiniz. Yeter ki inanın ve gücünüzün farkına varın. Ayrıca sporda başarmak için sosyal yaşantınıza da dikkat etmelisiniz” diye konuştu. Öte yandan Ferhat Çıkmaz panelin sonunda küçük bir gösteri yaparak, öğrencilerden büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.