Fatih Koleji Öğrencileri Fuarları Gezdi

Fatih Koleji Öğrencileri Fuarları Gezdi

Ereğli Özel Fatih Koleji öğrencileri, İstanbul TÜYAP kitap fuarı ve İnovasyon Türkiye 2014 Fuarı'na gezi düzenledi. Kolej öğrencileri cumartesi günü İnovasyon Türkiye 2014 Fuarı'nı gezdi. Öğrenciler, fikir teşkil edecek projeleri değerlendirdiler...

Ereğli Özel Fatih Koleji öğrencileri, İstanbul TÜYAP kitap fuarı ve İnovasyon Türkiye 2014 Fuarı'na gezi düzenledi. Kolej öğrencileri cumartesi günü İnovasyon Türkiye 2014 Fuarı'nı gezdi. Öğrenciler, fikir teşkil edecek projeleri değerlendirdiler ve notlar aldı.

Fatih Koleji Proje Koordinatörü Zafer Türkmen, gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu bir kültür gezisi değil, ufuk gezisi, soyut düşüncenin somutlaşabildiğini öğrencilere göstermemiz gerekiyordu. Geçen yıl yaptığımız gezi çok faydalı geçmişti. Bu yılki gezinin de proje ekibime faydalı olduğunu düşünüyorum. Umarım bu sene de madalya getirecek projeler çıkartabiliriz." dedi.

Pazar günü TÜYAP kitap fuarında yazarlarla sohbet eden ve kitaplarını imzalatan öğrenciler fuardan büyük zevk aldılar. Seneye düzenlenecek olan fuarı şimdiden iple çektiklerini söyleyen öğrenciler, ufuklarının böyle etkinliklerle genişlediğini ifade ettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.