Faruk Dügen, Çevik’i destekleyecek

Faruk Dügen, Çevik’i destekleyecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Faruk Dügen, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, 17 Temmuz 2009 tarihinde yapılacak AKP Konya Olağan Genel Kurul Toplantısında il başkanlığı için ada


AKP Konya Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana hizmet ettiğini ve son 2 yıldır da il başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Faruk Dügen, AKP Genel Merkezi’nin il başkanlığı için alternatif aradığını ve sunduğu ismin ise AKP’nin siyasi yapısı ile uyuşmayan yönlerinin olduğunu bildirdi. “Yeni aday olan arkadaşımızın teşkilatla uyuşmaması gibi konular gündeme gelebilir” diyen Faruk Dügen, bölünmeyi önlemek için adaylıktan çekildiğini ve il teşkilatının aldığı karar doğrultusunda Mustafa Çevik’i aday gösterdiklerini ifade etti. Bundan sonra da teşkilatın içinde yer alacağını ve AKP’nin Konya’da başarılı olabilmesi için gerekli çalışmaları yapacağını kaydeden Faruk Dügen, “İl teşkilatında görevli olduğum sürece bir yerel, bir genel seçim ve bir de referandum yaşadık. Çok şükür bu faaliyetlerde alnımızın akıyla çıktık. 29 Mart yerel seçimlerinde de Türkiye trendinin üstünde bir başarı göstererek AKP’nin en başarılı teşkilatı olduk” ifadelerini kullandı.
Faruk Dügen’in ardından kürsüye gelen Mustafa Çevik de, 2 yıldan bu yana aktif olarak siyaset hayatında yer almadığını ancak, teşkilatın kendisine görev vermek istediğini ve bunu geri çevirmeyerek AKP Konya İl Teşkilat Başkanlığı için aday olduğunu dile getirdi. Faruk Dügen’in görevde olduğu süre içerisinde teşkilatı en iyi şekilde yönettiğini belirten Mustafa Çevik, “Teşkilattaki birlik ve beraberliği sağlamak adına bu göreve talip oldum. 17 Temmuz’da yapılacak genel kurulun ardından göreve kim gelirse gelsin, AKP Konya İl Teşkilatı’nın birlik ve beraberliği için çalışacağına inanıyorum. Bir diğer AKP Konya İl Teşkilat Başkan Adayı arkadaşımız Selçuk Öztürk’e de başarılar diliyorum. Selçuk Öztürk’ü aramızda görmekten mutluluk duyarım” diye konuştu.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum