Faruk Dügen: Benden başka aday yok

Faruk Dügen: Benden başka aday yok

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya İl Kongresi, 20 Haziranda Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleşecek.

AKP İl Başkanı Faruk Dügen, kongre tarihinin taslak olarak 20 Haziran 2009 olarak belirlendiğini, kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını, kongre tarihinin Başbakan’ın programıyla ilgili kesin bilgi alındıktan sonra net olarak belirleneceğini söyledi.

Peki, İl Kongresi için kimlerin adaylığı söz konusu? 29 Mart yerel seçimleri sonrası il başkanlığı için yeniden adaylığını açıklayan Faruk Dügen, şu ana kadar kendisinden başka adaylık için başvuru yapılmadığını söyledi. Kulislerde bir takım isimlerin aday olacağı yönünde bilgilerin konuşulduğunu anımsatan Faruk Dügen, adaylığı konuşulan bu isimlerin kendilerinden bizzat açıklama gelmediğine işaret etti. Dügen, isimleri adaylık için geçen bazı kişilerin de böyle niyetleri olmadığını açıkladıklarını kaydetti. Kendisinin bilgisi dahilinde kendinden başka adayın olmadığını yineleyen Faruk Dügen, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.