F.Bahçe: 3-0 :Lancheras de Catano

F.Bahçe: 3-0 :Lancheras de Catano

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki ilk maçında fırtına gibi esti..

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki ilk maçında Porto Riko temsilcisi Lancheras de Catano'yu 3-0 yendi..

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Katar'daki FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda (D) Grubu'nda ilk maçında Porto Riko takımı Lancheras de Catano'yu 3-0 yendi. 

Turnuvaya CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu unvanıyla katılan Fenerbahçe, organizasyondaki ilk mücadelesinde Lancheras de Catano ile karşı karşıya geldi. 
Maça hızlı başlayan ''Sarı Melekler'', ilk iki seti 25-17 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sete avantajlı ve rahat başlayan sarı lacivertli takım, bu seti de 25-13 alarak rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. 

Doha'da bulunan Türkler de Fenerbahçe'yi ilk karşılaşmasında yalnız bırakmadı ve tezahüratlarıyla büyük destek verdi. Daha önce bu kupayı 2010 yılında müzesine götüren Fenerbahçe, grubun son maçında 17 Ekim Çarşamba günü Kenya'nın Prisons ekibiyle karşı karşıya gelecek. İki grupta 3'erli takımlarla oynanan şampiyonada, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Yarı final maçları, 18 Ekim Perşembe günü, üçüncülük ve final maçları ise 19 Ekim Cuma günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.