Eyüp Sultan’da Son Teravih Kılındı, Son Sahur Yapıldı

Eyüp Sultan’da Son Teravih Kılındı, Son Sahur Yapıldı

Eyüp Sultan Camii’nde Ramazan ayının son teravih namazı kılındı, son sahuru yapıldı.

Eyüp Sultan Camii’nde Ramazan ayının son teravih namazı kılındı, son sahuru yapıldı. Son etkinlik kapsamında meydanda sahne alan sanatçılar, şairler, tiyatrocular, ilahiyatçılar ve semazenler de milyonlarla buluştu.

Eyüp Sultan’da gün içinde revakların altında başlayan etkinlikte tasavvuf, Kuran-ı Kerim tilaveti, sema yapılırken; minikler de Hacivat ve Karagöz gölge oyunu ile Ramazanı keyifle geçirdi. Akşam namazı ile iftarlarını açanlar, Teravih namazının ardından yapılan etkinlikleri büyük bir ilgiyle takip etti.

İftar sonrası Teravih namazını burada kılan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve AK Parti İstanbul Kurucular Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Serap Yaşar, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, esnafla bir araya geldi. İzmir Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan da geceyi takip etti. Fahri Korutürk Caddesi’nde halkla sohbet eden başkan, Eyüp Sultan Meydanı’nda çalışmaları inceledi. Daha sonra etkinlikleri izleyerek Eyüp Sultan’a gelen konuklarla sohbet etti.
Bezm-i Safa ve Ensar kardeşler ilahi grubunun ilahileriyle gece sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.