Evinde kazanmak istiyor

Evinde kazanmak istiyor

Haftalar sonra galibiyet hasretini deplasmanda dindiren Atiker Konyaspor iç sahada da 3 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftarının desteği ile Başakşehir’i yenmenin planlarını yapıyor

Spor Toto Süper Lig’de sezonun 24.hafta maçında evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftada kazanarak. 2 sıra yükseldi. Haftaya 9.sırada giren yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Adanaspor’u 1-0 yenerken puanını da 32’ye çıkardı. Temsilcimiz bu galibiyetle beraber sıralamada 2 basamak yükseldi. Haftayı 9.sırada tamamlayan rakiplerinin puan kaybettiği haftada lig 5.’si ile puan farkını da 3’e indirmiş oldu.

İÇ SAHADA KAZANMAK İSTİYOR

Haftalar sonra galibiyet hasretini deplasmanda dindiren Atiker Konyaspor iç sahada da 3 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftarının desteği ile Başakşehir’i yenmenin planlarını yapıyor.  Son galibiyetini sezonun 18. Haftasında Çaykur Rizespor’u yenerek alan Atiker Konyaspor bu maçın ardından evinde oynadığı lig maçlarında galibiyet alamadı.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Konyasporlu futbolcular, tesislerde sağlık kontrolünden geçti. Medicana  Konya Hastanesi tarafından  Kayacık Tesisleri'nde yapılan sağlık kontrolünde, futbolcuların performansını ölçmek için çeşitli testler yapılmak üzere kan alındı. Gelecek maçlar için futbolcuların performansını ölçmek istediklerini söyleyen kulüp doktoru Galip Bilen Kürklü, "Sezon içerisinde belli yüklenmeler oluyor, yoğun maç trafiği oluyor. Futbolcuların fizyolojik durumlarıyla yakından ilgili bu parametrelere bakmak istedik. Eğer bir yorgunluk belirtisi falan varsa oyuncuları daha önceden belirleyip antrenman programlarını ona göre düzenlemek istedik. Bu yüzden belli kan değerleri ve belli testleri yaptık. Bunlara bakacağız ve onlara göre teknik ekibe bilgi vereceğiz. Medicana Hastanesine de teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.