Evinde 2. kez kaybetti

Evinde 2. kez kaybetti

Sezonun 17.haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan ve rakibine 1-0 yenilen Atiker Konyaspor Bu sezon evinde 2.yenilgisini aldı.

Atiker Konyaspor, iç sahada oynadığı maçlarda 2. Yenilgisini aldı. Evinde oynadığı maçlarda taraftarının desteğiyle rakiplerini ekarte eden  yeşil-beyazlı ekip bu sezon evinde 2. yenilgisini aldı. Daha önce evinde oynadığı son 22 Süper Lig maçında sadece 1 yenilgi alan Atiker Konyaspor, söz konusu dönemde sadece bu sezon Fenerbahçe’ye mağlup oldu. Konyaspor bu maçı penaltı golüyle 1-0 kaybetmişti.  Yeşil-beyazlı ekip ikinci yenilgisini yine 1-0’lık skorla bir başka İstanbul temsilcisi olan Galatasaray karşısında aldı.  

8.SIRAYA GERİLEDİ

Sezonun  devre arasına  24 puanla  7.sırada giren Atiker Konyaspor Galatasaray karşısında aldığı yenilgi sonrasında 8. sıraya geriledi.  17.haftaya 22 puanla Atiker Konyaspor’un ardından 8.sırada giren Gençlerbirliği deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-0 yenildi. 9. Sırada bulunan Antalyaspor ise deplasmanda Gaziantepspor’u3-0 yenerek puanını 25’e yükseltti. Kırmızı-beyazlı ekip bu galibiyeti ile Atiker Konyaspor’un bir basamak üzerine çıktı.

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.