Evde Kızının Doğum Günü Hazırlıklarını Yaparken Kurşunlara Hedef Oldu

Evde Kızının Doğum Günü Hazırlıklarını Yaparken Kurşunlara Hedef Oldu

Gaziantep'te karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda yaşamını yitiren Sevgi Alıcı'nın (18) evinde bir yaşındaki kızının doğum günü hazırlıklarını yaparken kurşunlara hedef olduğu öğrenildi. Olaylarda hayatını kaybeden Alıcı...

Gaziantep'te karşıt gruplar arasında çıkan olaylarda yaşamını yitiren Sevgi Alıcı'nın (18) evinde bir yaşındaki kızının doğum günü hazırlıklarını yaparken kurşunlara hedef olduğu öğrenildi. Olaylarda hayatını kaybeden Alıcı ve Ömer Uçaker (27), bugün gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Yine dün gece ki olaylarda yaşamını yitiren Süleyman Balcı'nın (15) cenazesi Gökçeli köyüne, Şahan Dağhan'ın cenazesi ise memleketi Siirt'in Pervari ilçesine gönderildi.

EVİNDE TELEVİZYON İZLERKEN ÖLDÜRÜLDÜ

Yeşilkent Camii'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesinde Sevgi Alıcı'nın yakınları tabuta sarılarak ağladı. Merhumenin eşi Mehmet Alıcı ise tabuta sarılarak, üzerine gül bıraktı. Çıkan olaylarda kurşunların hedefi olan esnaf Ömer Uçaker'in yakınları da aynı camide kılınan cenaze namazında gözyaşlarına boğuldu. Alıcı ve Uçaker, cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan da katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.