Eskişehirli Şehit İçin Site Açıldı, Helikopterli Resmi Yayınlandı

Eskişehirli Şehit İçin Site Açıldı, Helikopterli Resmi Yayınlandı

İzmit Cengiz Topel Havaalanı’ndan Konya’ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit olan DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt’in Eskişehirli olduğu öğrenildi. Evli olan 28 yaşındaki Öğüt’ün Gölçük'te...

İzmit Cengiz Topel Havaalanı’ndan Konya’ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit olan DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt’in Eskişehirli olduğu öğrenildi. Evli olan 28 yaşındaki Öğüt’ün Gölçük'te yaşadığı, anne ve babasının ise Eskişehir’de ikamet ettiği belirtildi. Şehit Öğüt için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ‘Şehit Ömer Burak Öğüt’ adıyla bir hesap açılarak askeri helikopterin önünde çekilmiş üniformalı bir fotoğrafı konuldu.

Dün öğle saatlerinde İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya eğitim maksadıyla gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra radarda kaybolan S-70B Sikorsky tipi helikopter Balaban köyü bölgesinde düştü. Düşen helikopterde bulunan Dz.Plt.Bnb. Deniz Akdeniz, Dz.Plt.Ütğm. Çağrı Ceyhan ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb. Üçvş. Ömer Burak Öğüt şehit oldu. Ömer Burak Öğüt’ün Eskişehirli olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki Şehit Öğüt’ün evli ve Gölcük’te oturduğu belirtildi. Şehit Öğüt’ün anne ve babasının ise Eskişehir’de ikamet ettiği kaydedildi.

FACEBOOK'TA ADINA HESAP AÇILDI

Şehit Öğüt için sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’ta Ömer Burak Öğüt adıyla bir hesap açıldı. Bugün açılan hesabın girişinde ‘Şehit Ömer Burak Öğüt’ ismi yazıldı. Sosyal paylaşım sitesine şehidin askeri helikopter önünde çektirdiği üniformalı bir adet fotoğrafı kondu. Söz konusu helikopterin düşen helikopter olduğu ileri sürüldü. Şehidin sosyal paylaşım sitesindeki fotoğrafını çok sayıda kişi beğenirken, şehit için ‘Ruhun şad olsun Burak, nur içinde yad’ ifadelerine yer verildi.

Şehit Öğüt’ün yarın düzenlenecek askeri törenle Eskişehir’de toprağa verileceği öğrenildi. Ailesinin ise şehit cenazesini almak için bölgeye gittiği belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.