Eskişehir'de 5 Genç Uyuşturucu Yüzünden Hastanelik Oldu

Eskişehir'de 5 Genç Uyuşturucu Yüzünden Hastanelik Oldu

Eskişehir’de içtikleri uyuşturucu nedeniyle son 4 gün içerisinde rahatsızlanan 5 genç, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Gençlerden ikisinin hayati tehlike nedeniyle tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Eskişehir Emniyet...

Eskişehir’de içtikleri uyuşturucu nedeniyle son 4 gün içerisinde rahatsızlanan 5 genç, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Gençlerden ikisinin hayati tehlike nedeniyle tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, H.H.K. isimli şahıs, iddiaya göre, gece uyuşturucu madde kullandıktan sonra rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan şahıs, uyuşturucu kullanmadığını fakat bol miktarda alkol aldığını beyan ettiği öğrenildi. Çamlıca Mahallesi Dadaloğlu Sokakta meydana gelen bir başka olayda ise A.K., alkol aldıktan sonra bir miktarda uyuşturucu hap içti. Hastaneye kaldırılan A.K. tedavi altına alınırken, alkol sonrası içtiği uyuşturucu hap yüzünden rahatsızlandığını belirttiği kaydedildi.

Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesinde gerçekleşen diğer bir başka olayda da, Ş.G. bonzai içtikten sonra biranda fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunun Ş.G.’nin tedavisinin sürdüğü ve bu nedenle ifadesinin henüz alınamadığı belirtildi.

Kentteki 4. uyuşturucu olayı ise Gazi Paşa Mahalesi Güvenir sokakta meydana geldi. S.A. içtiği bonzai sonucu fenalaştı ve çevresindekilerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren S.A. hayati tehlike nedeniyle tedavisinin sürdüğü ve ifadesinin alınamadığı ifade edildi. Bonzai isimli uyuşturucu madde içmesi sonucu hastaneye getirilen şüphelinin hayati tehlike kaydı ile tedavisi devam ettiğinden ifadesi alınamamış, evrak ikmalen C.Başsavcılığına gönderilecektir.

Merkez Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde meydana gelen 5. uyuşturucu hadisesinde ise H.A.A. gece geç vakitte tanımadığını dile getirdiği bir şahıstan uyuşturucu hap ile bonzai satın aldı. H.A.A. uyuşturucu hap ile bonzaiyi içtikten sonra fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Tedavi olan H.A.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Emniyet yetkilileri, söz konusu 5 kişi hakkında ‘Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak’ suçundan çalışma başlattı. Bu arada kente son günlerde uyuşturucu nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan kişi sayısının artması dikkat çekiyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.