Eski öğrenciler hocalarını ziyaret etti

Eski öğrenciler hocalarını ziyaret etti

Konya Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri ve 1981 yılında Gazi Lisesinden mezun olan 6 Fen C sınıfı öğrencileri o dönemde Konya Lisesinde kimya öğretmenliği yapan KOMBASSAN Holding eski Yönetim Ku

Konya Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri ve 1981 yılında Gazi Lisesi’nden mezun olan 6 Fen C sınıfı öğrencileri o dönemde Konya Lisesi’nde kimya öğretmenliği yapan KOMBASSAN Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram’ı, Nevzat Arabacı’yı ve Hasan Çoban’ı ziyaret etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen bu ziyaretten büyük memnuniyet duyan eski öğretmenler, öğrencilerinin yıllar sonra kendilerini hatırlamasının güzel bir duygu olduğunu belirtti.

Konya Gazi Lisesi Mezunları Derneği Caner Can, Başkan Yardımcısı Ahmet Alıcı, 1981 yılında liseden mezun olan Kasım Çakır, Osman Elvan ve Keramettin Yardım’ın gerçekleştirdiği ziyarette, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlamının büyük olduğuna işaret edildi. Konya Lisesi mezunlarından Kasım Çakır, “Bundan 30 yıl önce mezun olduğumuz okulda bizleri hem mesleki, hem ilmi, hem de insani alanda yetiştiren, eğitimimize büyük katkılar sağlayan hocalarımızı bu önemli günde yalnız bırakmak istemedik. Onlar, öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu bilen, bu kutsal mesleği en iyi şekilde yerine getiren ve bizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlayan kişilerdir. Üzerilerimizde emekleri büyük olan öğretmenlerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Öğretmenlerimizi en azından yılda bir defa da olsa böyle önemli günlerde ziyaret etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Hocalarımız öğrencilik yıllarımızda bizleri maddi ve manevi olarak çok desteklemekteydi. Hocalarımızı hiçbir zaman unutmayacağımızı belirtiyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile hocalarımızı bir defa daha canı gönülden kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile yapılan ziyarette öğretmenler ve öğrencileri eski günleri yad etti. Öğrenciler, öğretmenlerine günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.