'Esad'ın canı cehenneme' VİDEO

'Esad'ın canı cehenneme' VİDEO

CHP Grup Başkanvekili İnce, tezkere görüşmesinde söz alarak hükümete tepki gösterdi.

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanan tezkere öncesi, usül tartışması açarak söz aldı. CHP'li ince hükümetin tezkere teklifine çok sert çıktı. İnce "Savaş çıkarsa sizin çocuklarınız mı askere gidecek garibanın çocukları mı? Hangi milletvekilinin çocuğu askere gidecek?" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇAPSIZ DIŞİŞLERİ BAKANI"

İnce, "Siz bu tezkereyle dünya savaşı da açabilirsiniz. Daha önceki tezkerelerde Irak'ın Kuzey'i diye belirtilmişti. Bu tezkerede ise mücavir alan belirlenmemiş. Suriye özür diliyor "Araştırıyoruz" diyor, siz savaş tezkeresi diyorsunuz. Bir ülkenin geleceğini, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en çapsız Dışişleri Bakanı'nın maceralarına teslim edemeyiz. Türkiye'yi maceraya sokuyorsunuz. Siz Kaddafi'den ödül aldınız, sonra onun linç edilmesine ortak oldunuz. Türkiye'nin başını belaya sokmayın. 1 Mart'taki gibi dik ve onurlu olun." dedi..

"ESAD'IN CANI CEHENNEME"

AK Partili Canikli'nin "Esad'dan yana mısınız, Türkiye'den yana mı?" sözleri üzerine yeniden kürsüye çıkan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, "Esad'ın canı cehenneme. Siz Obama'dan mı Türkiye'den mi yanasınız? Siz birlikte tatil yaparken Esad diktatör değil miydi? Şimdi mi diktatör oldu? Türkiye'yi Amerika'nın jandarması yaptınız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.