Erzincan teşkilatından Konyaya ziyaret

Erzincan teşkilatından Konyaya ziyaret

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı, AK Parti Konya İl Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı, AK Parti Konya İl Teşkilatına gelerek İl Başkanı Ahmet Sorgun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ahmet Sorgun, Erzincan’ın şehir yapısıyla insanı ve doğasıyla Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olduğunu kaydetti. Ziyarette Başkan Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık, Mustafa Dündar ve Mustafa Varol ile İl Sekreteri Serpil Yakut da hazır bulundu.

SORGUN; “ULUSLAR ARASI BİR KONGRE YAPTIK”

Teşkilat çalışmaları ve dün yapılan büyük kongre hakkında da bilgi veren Sorgun, şunları söyledi: “AK Parti Konya İl Başkanlığı olarak yaptığımız tüm çalışmaların temel amacı, genel başkanımıza ve genel merkezimize yük olmayıp yük almaktır. Dün Ankara’da büyük kongremiz vardı. Uluslurarası nitelikli bir kongre oldu. Partimize yaraşır bir kongre oldu. Büyük coşku ve heyecan vardı. Bizler de İl Teşkilatı olarak 2 bin 500’ü aşkın teşkilat mensubuyla kongremize katıldık. Gerek genel başkanımızın konuşması ve gerekse de kongreye yurtdışından katılan isimler, kongremizin sadece ülkemizle sınırlı kalmayıp uluslar arası bir nitelik kazandığını görmek bizleri bir kez daha mutlu etti. Tabii Dışişleri Bakanımız ve Konya Milletvekilimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İl Kadın Kolları Başkanımız Hasibe Özlem Çepni ve Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Yasin Aktay’ın MKYK’da yer almaları bizleri daha fazla mutlu etti. Ben, kongremizin partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

BAŞSOY; “KONYA İLE KARDEŞ ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ”

Kendilerini kabul ettikleri için Başkan Sorgun’a teşekkür eden AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan ve İl Teşkilatı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pazar günü yapılan kongreyi de değerlendiren İl Başkanı Başsoy; “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gecesini gündüzüne katan bir ekiple çalışıyoruz. Amacımız partimize milletimize ve ülkemize faydalı olmak. Bildiğiniz gibi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım Erzincanlı. Konya’yada Hızlı Tren’in kazandırılmasında büyük pay sahibi. Hemşerimizin böyle bir hizmette pay sahibi olması, sizleri olduğu kadar bizleri de mutlu ediyor. Biz de Ankara’dan buraya Hızlı Trenle geldik ve yapılan bu hizmete hayran kaldık. İnşallah gelecekte Erzincan – Konya arası da hızlı tren yapılır ve Konya ile Erzincan kardeş şehir olur” diye konuştu.

Ziyarette AK Parti Erzincan İl Teşkilatı mensupları merak ettikleri konularda AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’a soru sorarken; ziyaretin sonunda ise Başkan Sorgun AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy’a günün anısına Hz. Mevlana’nın ünlü eseri ‘Mesnevi’yi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.