Ersöz ‘İşbirliği ile hizmet ettik’

Ersöz ‘İşbirliği ile hizmet ettik’

Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, göreve geldikleri günden itibaren bütün kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Çumra’da kanalizasyonun iki yıl gibi kısa bir sürede tamamlanıp hizmete sunulması, Andezit Taş Fabrikasının işletmeye açılması, nüfusu 50 binin altında olan ilçede birçok ilde bile bulunmayan doğalgazın getirilmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması, ilçeye TOKİ’ni getirilmesi hizmetlerine dikkat çeken Nasır Ersöz, her mahallede en az birkaç tane olan 44 adet tatlı su çeşmesinin, Mavi Tünel Projesinin start almasının, Sırçalı mevkiinde yeni hastane binası için çalışmaların başlatılmasının önemine dikkat çekti. Ersöz, bu yatırım ve hizmetlerin iktidar partisine mensup bir belediye başkanı olmanın yanında halkla Ankara ve bütün kurum ve kuruluşlarla etkin görüşmeler neticesinde hayata geçirildiğini söyledi.

 29 Mart 2004 tarihinde yakalanan iktidar avantajının önümüzdeki dönemde de sürmesinin Çumra’ya gelecek yatırımlar açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ersöz, şunları söyledi: “Biz büyük düşünüyoruz. Çumra’da bizim beş yıllık dönemimiz de yaptıklarımız, iktidar avantajlarını, hükümetimiz ve milletvekillerimizle işbirliği içerisinde bundan sonra da Çumra'nın şahlanması adına devasa projelerimizle inşallah Çumra'nın ufkunu nasıl açacağımızın ispatıdır. Andezit Fabrikası projemizle Başbakanımızdan aldığımız ‘Türkiye’nin En Başarılı Kaynak Oluşturma Ödülü’, Şehir ve Başkan Dergisinin ‘Yılın Belediye Başkanı Ödülü’ bizim bu başarılarımızı perçinlemiştir. Biz, halkımıza yapılamayacak sözler vermiyoruz. Neyi söz verdiysek yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem için de iktidarın desteğini de yanımızda görerek neyi nerede yapabileceksek onun sözünü veriyoruz. Uçuk vaatlerle hiçbir zaman halkımızı kandırma yoluna gitmedik, gitmeyeceğiz. Çumra’ya daha nice dev yatırımın kazandırılması, Büyük Çumra ideali yolunda hükümetimizin desteğinin sürmesi için 29 Martta desteklerinizi bekliyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.