Ereğli’ye Hırvat pasör

Ereğli’ye Hırvat pasör

Ereğli Belediyespor, pasör sorununu Hırvatistan milli takımı pasörü Marina Katiç’i renklerine bağlayarak çözdü. Temsilcimiz deplasmanda oynayacağı Karşıya maçının hazırlıklarına devam ediyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, pasör sorununu Hırvatistan milli takımı pasörü Marina Katiç’i renklerine bağlayarak çözdü. Yeşil-beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıya maçı hazırlıklarını da sürdürüyor.
Sezon başından bu yana tam olarak kadro oluşturamayan ve ligde umduğu sonuçları alamayan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz, yaşadığı pasör sıkıntısını Hırvatistan milli takımının pasörü Marina Katiç’i renklerine bağlayarak çözdü. Öte yandan hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyaka İzka İnşaat maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren yeşil-beyazlı takımın deneyimli başantrenörü Mustafa Çayır, “Bugüne kadar oynadığımız maçlarda pasör sıkıntısı çekiyorduk. Hırvatistan milli takımı pasörüyle anlaştık ve bu sıkıntıyı artık çözeceğimizi düşünüyorum. Sıralamadaki yerimiz, elbette memnuniyet verici değil. Ne var ki, ben her zaman söylediğim gibi hedefleri olan bir adamım. Sezona başlarken ilk beş arasında yer alıp, Avrupa Kupalarından birisine katılmaya hedeflediğimizi söylemiştim. Bu hedefi de sporcu arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Zor şartlar altında başladığımız ligde, bundan sonra kolay pes etmeyeceğimizin bilinmesini isterim” şeklinde konuştu. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak Karşıyaka İzka İnşaat ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçta yeni transfer Marina Katiç’e şans verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.