Ereğlispor'da hedef büyük

Ereğlispor'da hedef büyük

Muhasebe Gençler'i yenerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Ereğlispor'da büyük değişim başlıyor. Teknik direktör Mehmet Uğurluel ile yola devam edecek olan yeşil-beyazlıların hedefi gelecek sezon 3.Lig'e yükselmek

Konya Süper Amatör Lig'de 2016-2017 sezonu sona erdi. Ligi lider olarak tamamlayan Ereğlispor, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Konya'nın en büyük ilçesi olması avantajını kullanmak isteyen yeşil-beyazlılar, teknik direktör Mehmet Uğurluel ile büyük projeler düşünüyor. Yeşil-beyazlılar gelecek sezon Spor Toto 3.Ligi'ne yükselmek isterken teknik direktör Mehmet Uğurluel'in istediği projeleri gerçekleştirmeye çalışacak.

İLK HEDEFE ULAŞILDI

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'tan statü gereği düşen Ereğlispor 1 yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Sezon öncesi 'Ereğlispor'u 3 yılda 3.Lig'e çıkartabilirim' diyen Mehmet Uğurluel ile yola koyulan Ereğlispor ilk hedefine ulaştı. Süper Amatör Lig'i şampiyon olarak tamamlayan yeşil-beyazlılar gözünü ikinci hedefine dikti. Gelecek sezonun planlamasına bir an önce başlamak isteyen Ereğlispor, Spor Toto 3.Lig'ine yükselmenin hesaplarını yapıyor. Önümüzdeki günlerde Mehmet Uğurluel ile yeniden masaya oturacak olan Ereğlispor yönetimi, Uğurluel'in raporu doğrultusunda birçok projeye imza atması bekleniyor.

BUĞRAHAN GÖZDE HALİNE GELDİ

Öte yandan bu sezon Ereğlispor'un altyapısından a takıma yükselen Hüseyin Buğrahan Öcalan'ı birçok Spor Toto 3.Lig takımının izlediği ve teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. 1999 doğumlu oyan genç futbolcu bu sezon yeşil-beyazlı forma altında çıktığı maçlarda 8 gol kaydederek dikkatleri üzerine topladı. Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'un da oyuncuyu izlediği yaz transfer döneminde denemeye çağıracağı kaydedildi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.