Ereğlispor İller Bankası’nı ağırlıyor

Ereğlispor İller Bankası’nı ağırlıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor bugün sahasında 13. hafta maçında İller Bankası ile karşı karşıya gelecek.

Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı B.Dikmentepe, C.K.Boyacı ve A.Öztürk hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.
Son haftalarda form grafiği giderek yükselen ve üç haftadır üst üste galibiyetler alarak üst sıralara yükselen Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün İller Bankasını konuk edecek. Galibiyet serisini sürdürmek ve Balkan şampiyonasını Ereğli’de düzenlemek isteyen yeşil-beyazlılar maçın hazırlıklarını dün öğleden sonra yaptığı çalışmayla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Sponsor bulamadık ve tamamen kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz. Tek sponsor belediye. Buna rağmen aldığımız sonuçlar ortada. Üç haftadır kazanıyoruz ve gözümüzü Balkan şampiyonasına diktik. Ereğli’de bu şampiyonayı düzenlemeyi çok istiyoruz. İller Bankasını geçtikten sonra önümüzde iki engel kalacak. Beşiktaş ve Galatasaray. Onları geçmeyi başarırsak, bu sezon ilk kez düzenlenecek olan Balkan şampiyonası Ereğli’de yapılacak ki, büyük başarı diye düşünüyorum. Taraftarlarımızın yarınki (bugünkü) maçta yanımızda olmalarını istiyoruz. Tribünler dolmalı, onların vereceği destekle rakibimizi rahatça yenip yolumuza devam ederiz. Tüm sporseverleri maça davet ediyorum” dedi.
FİLEDE DERBİ HEYECANI
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nin 13. haftasında bugün İstanbul’da derbi heyecanı yaşanacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe Acıbadem, BJK Cola Turka Arena’da saat 13.30’da başlayacak derbide karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 12 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 yenilgisi bulunan Fenerbahçe Acıbadem, 33 puanla, lider Eczacıbaşı VitrA’nın 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Üç galibiyet, 9 yenilgisi olan Beşiktaş ise 9 puan ve averajla, 12 takımlı ligde 10. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı, son 2 yılın şampiyonu Fenerbahçe Acıbadem 3-0 kazandı.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’ne 13. hafta karşılaşmaları ile devam edilecek. Ligde 13. hafta karşılaşmalarının tümü bugün yapılacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe Acıbadem, BJK Cola Turka Arena’da saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 13. haftanın maç programı şöyle: Bugün: 13.30 Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (BJK Cola Turka) 13.30 Dicle Üniversitesi-Nilüfer Belediyesi (Diyarbakır Ziya Gökalp) 13.30 Ereğli Belediyesi-İller Bankası (Konya Ereğli) 14.00 IBA Kimya TED Kolejliler-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Ankara TOBB) 17.30 Galatasaray Medical Park-Karşıyaka İZKA İnşaat (Burhan Felek) 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Ankaragücü (Eczacıbaşı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.