Ereğli'nin sultanları Sarıyer'i ağırlıyor

Ereğli'nin sultanları Sarıyer'i ağırlıyor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlyı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 9. haftasında bugün Sarıyer Belediye ile kendi salon ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek.

Ereğli Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00'de başlayacak. Karşılaşmayı B. İlhan, S. Gökçen ve N. Dinçer yönetecek. 8. haftada Galatasaray Daikin'e mağlup olan Ereğli Belediyespor, zorlu mücadeleyi kazanmak ve sıralamadaki yerini değiştirmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz 10. sıradan yarışa devam ediyor.

Öte yandan yeşil beyazlılar Sarıyer maçı ile birlikte yoğun bir maç trafiği içine girecek. Bugün ligde yükselme mücadelesi verecek olan  Ereğli Belediyespor, 17 Aralık Pazartesi günü kupa sınavına çıkacak. Temsilcimiz Kupa'da  Eczacıbaşı VitrA'yı konuk edecek. Yeşil-beyazlıların tek hedefi üç günde oynayacağı iki maçtan da galibiyet alarak yoluna moralli bir şekilde devam etmek.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, bu zorlu periyottan galibiyetler almak istediklerini söyledi. Bugün ligin güçlü ekiplerinden  Sarıyer Belediyesi'ni konuk edeceklerini ifade eden Çayır; “Tek hedefimiz evimizde kazanmak ve ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçmek. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve taraftarlarımızın desteği ile kazanacağımızı düşünüyorum. Ayrıca her iki kulvarda da iyi sonuçlar almak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini vereceğiz” diye konuştu.

Acıbadem Voleybol Bayanlar Ligi'nde 9. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla start alacak. Zorlu hafta yarın oynanacak tek maç ile sona erecek. Haftanın programı ise şöyle: Bugün: 13.00 Vakıfbank-Nilüfer Belediye (Burhan Felek) 13.00 Ereğli Belediye-Sarıyer Belediye (Ereğli Spor Salonu) 15.00 Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Galatasaray Daikin (Akatlar Spor Salonu) 16.00 Bakırköy Belediye Yeşilyurt-Fenerbahçe (Yeşilyurt Spor Salonu) 17.30 İlbank- Eczacıbaşı VitrA (Başkent Spor Salonu) Yarın: 13.00 Bursa Büyükşehir Belediye- İBA Kimya TED Kolejliler (Atatürk Spor Salonu).

Öte yandan Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin 9. haftası İstanbul'da derbi maça sahne olacak. Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi ile Galatasaray Daikin bugün karşı karşıya gelecek. BJK Akatlar Spor Salonu'ndaki derbi saat 15.00'de başlayacak. Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 yenilgiyle 6. sırada bulunuyor. Galatasaray Daikin ise, 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.