Ereğli'nin sultanları, Bursa karşısında

Ereğli'nin sultanları, Bursa karşısında

Aramo Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden ve henüz galibiyet yüzü göermeyen Ereğli Belediyespor bugün saat 13.00'te deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek

Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Ligin ilk 3 haftasını mağlubiyetle kapatarak puan sıralamasında ligin dibine demir atan Ereğli Belediyespor, bu zorlu maçı kazanarak galibiyetle tanışmak istiyor.
Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, “Zor bir karşılaşma olacak. Galibiyete ihtiyacımız var. Bursa Büyükşehir Belediye karşısında iyi oyun oynayıp, salondan galibiyetle ayrılacağız” dedi.
Çayır, “İyi bir ekibiz ancak lige istediğimiz gibi başlayamadık. Şanssız yenilgiler aldık. Ancak alacağımız bir galibiyet kabuğumuzdan sıyrılmamızı sağlayacak. Bursa karşılaşmasına çıkış maçı gözüyle bakıyoruz. Hafta başından buyana bu karşılaşmaya hem kafa hem fiziksel olarak iyi hazırlandık. Bu maçı kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu. Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Lig’de oynadığı 3 maçı da kazanarak kötü bir performans gösteren Ereğli Belediyespor, Bursa deplasmanında ilk 3 puanını alarak galibiyet hasretini dindirmek istiyor.  Bursa Büyükşehir Belediyespor da ereğli Belediyespor gibi grubun puansız ekipleri arasında yer alıyor. Bursa temsilcisi oynadığı 3 maçı da kaybetti. Büyükşehir Belediyespor geride kalan Haftada Fenerbahçe'ye 3-0 kaybetti.
Öte yandan Ereğli Belediyespor’un bugün deplasmanda karşılaşacağı Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı Ntvspor ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayanlar Voleybol 1. Lig'e 4. hafta maçlarıyla devam edilecek. Lig dün oynanan Eczacıbaşı VitrA-Sarıyer Belediyesi maçı ile start aldı. Bugün oynanacak karşılaşmaların programı ise şöyle:  13.00 Bursa Büyükşehir Belediyesi-Ereğli Belediyesi (Bursa Nilüfer) 15.00 Nilüfer Belediyesi-Galatasaray Daikin (Bursa Nilüfer) 16.00 İlbank-Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi (Ankara Başkent) 17.30 Vakıfbank-Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt (Burhan Felek) 18.00 İBA Kimya TED Kolejliler-Fenerbahçe (Ankara TOBB)
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.