Ereğli kötü gidişe dur demek istiyor

Ereğli kötü gidişe dur demek istiyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor yarın sezonun 3. hafta maçına çıkacak

Geride kalan 2 haftada galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekip bugün sahasında İller Bankası ile karşılaşacak. Ereğli Belediyesi Spor Salonun da oynanacak mücadele saat 13.00'te başlayacak. Ereğli Belediyespor Sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak kötü gidişini sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin rakibi İller Bankası'nın 1 puanı bulunuyor. İller Bankası oynadığı 2 maçı da kaybetti. Ancak  kazandığı set sayısında dolayı  1 puanla haftaya 9. sırada girdi. Ereğli Belediyespor ise 12 takımlı grupta 11 sırada 3. haftaya girdi. Ereğli Belediyespor antrenörü Mustafa Çayır rakiplerini yenerek çıkış yakalamak istediklerini ifade etti.
Çayır, “ Lige iyi başlangıç  yapamadık. Sahamızda oynayacağımız İller Bankası maçını taraftarımızın da desteği ile kazanarak  geride kalan 2 haftayı telafi etmek istiyoruz. Hafta içerisinde yapatığımız çalışmalar ile bu maça iyi hazırlandık. İller Bankası'nı yenerek bir çıkış yakalamak istiyoruz” diye konuştu.  Ereğli Belediyespor geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Vakıfbank'a 3-0 yenilmişti. İller Bankası ise  evinde Fenerbahçe'ye 3-2 yenilmesine rağmen 1 puanı kaptı. Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçında ise Beşiktaş Bahçeşehir'e  evinde mağlup olmuştu.
Bayanlar Voleybol 1. Lig'e 3. hafta maçlarıyla devam edilecek. Program şöyle: Bugün: 13.00 Ereğli Belediyesi-İlbank (Konya Ereğli),  16.00 Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Nilüfer Belediyesi (Yeşilyurt), 17.30 Fenerbahçe-Bursa Büyükşehir Belediyesi (Burhan Felek) Yarın: 13.00 Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Vakıfbank (BJK Akatlar), 15.00 Galatasaray Daikin-Eczacıbaşı VitrA (Burhan Felek), 16.30 Sarıyer Belediyesi-İBA Kimya TED Kolejliler (Bahçeköy Orman Fakültesi)
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.