Ereğli Galatasaray önünde

Ereğli Galatasaray önünde

Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon istediğini elde edemeyen ve almış olduğu tek galibiyetle 11. sırada yer alan Ereğli Belediyespor, bugün deplasmanda Galatasaray Medical Park’a konuk olacak

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon istediğini elde edemeyen ve almış olduğu tek galibiyetle 11. sırada yer alan Ereğli Belediyespor, bugün deplasmanda Galatasaray Medical Park’a konuk olacak. Temsilcimiz, bu maçtan en az bir puan hedefliyor. Ereğli Belediyespor’un Galatasaray Medical Park’la oynayacağı voleybol müsabakası bugün saat 17.30’da İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda başlayacak. Maçı E.Akıncı, T.Şener hakem ikilisi yönetirken temsilcimizde eksik bulunmuyor.
Geçtiğimiz sezonlarda oynadığı voleybolla takdir toplayan, Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi sıralamasında kendisine iyi yerler bulan Ereğli Belediyespor, bu sezon oynadığı oyun ve almış olduğu sonuçlarla taraftarlarını şaşırtıyor. Sezon öncesi Taylandlı oyunculara bağlayan, ancak bu oyuncuların gelmemesi üzerine yabancı sıkıntısı yaşamayan başlayan yeşil-beyazlıların birkaç hafta önce kadrosuna dahil ettiği yabancılar da, henüz takıma uyum sağlayamadı. Bugün İstanbul deplasmanında güçlü takımlardan Galatasaray Medical Park’a konuk olacak yeşil-beyazlılar, bu maçtan en az bir puan alarak Ereğli’ye dönmeyi hedefliyor. Başantrenör Mustafa Çayır yaptığı açıklamada, “Kupa maçında evimizde oynadığımız kötü oyun sonucu, Nilüfer Belediyespor’a yenilerek elendik. Artık tüm dikkatimizi lige vereceğiz. Biz kötü takım değiliz ama, sezon başından bu yana yabancı konusunu bir türlü oturtamadık. Son aldığımız yabancılar da uyum sorununu henüz aşamadı. Onlar tam anlamıyla uyum sağladığı takdirde, istediğimiz sonuçları alacağımıza ve hızla yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Ereğli Belediyespor’un yeri kesinlikle 11. sıra değildir. Galatasaray Medical Park’la oynayacağımız maçtan da en az bir puan almak istiyoruz” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 7. hafta maçları bugün yapılacak. Program şöyle: 13.00 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Nilüfer Belediyesi (Burhan Felek) 13.30 Beşiktaş-Dicle Üniversitesi (BJK Cola Turka) 15.00 Fenerbahçe Acıbadem-İller Bankası (Burhan Felek) 16.00 IBA Kimya TED Kolejliler-Eczacıbaşı VitrA (Ankara TOBB) 17.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Ankaragücü (İzmir Mavi Şehir) 17.30 Galatasaray Medical Park-Ereğli Belediyesi (Burhan Felek).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.