Ereğli Belediyespor Dicle sınavında

Ereğli Belediyespor Dicle sınavında

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde sezon başladığından bu yana hiç galibiyet alamayan ve oynadığı maçlarda sadece tek set alabilen temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün ligin son sırasında bulunan Dicle Üniversitesi ile deplasmanda karşı karşıya g

 Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanı ile tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef galibiyet. Saat 13.30’da Diyarbakır Ziya Gökalp Spor Salonunda başlayacak olan Diyarbakır Dicle Üniversitesi-Ereğli Belediyespor voleybol müsabakasını O.Sarıkaya ve A.Tezel hakem ikilisi yönetecek. Temsilcimizde eksik bulunmuyor.  
Önceki gece saat 24.00’te Diyarbakır’a giden ve burada Klas Otel’de konaklayan yeşil-beyazlılar Ukraynalı bir pasör çaprazı, Rus pasör ve Brezilyalı bir smaçör alarak yabancı transferlerine de son noktayı koydu. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin galibiyet alamamaları nedeni ile stres yaşadıklarını, Dicle Üniversitesi’ni yenerek buna son vereceklerini belirterek, “Sezon öncesi istediğimiz yabancı transferleri gerçekleştiremedik, Taylandlı oyuncularımız da lig başladıktan sonra gelmeyeceklerini bildirince zor duruma düştük. Pat diye yabancı oyuncu alamıyorsunuz, sırasıyla Ukraynalı, Rus ve Brezilyalı üç oyuncuyu lig başladıktan sonra kadromuza dahil ettik ama, uyum sorunu var. İnşallah bunu kısa zamanda aşarlar ve takıma adapte olurlar. Dicle Üniversitesi maçında üçü de oynayacak. Rakibimizi yenip ilk galibiyetimizi almak ve yaşadığımız stresli günleri bir an önce atlatmak istiyoruz. Bizim bir an önce alt sıralardan kurtulmamız lazım” şeklinde konuştu.
Öte yandan ligde 5. hafta karşılaşmaların programı şöyle: 13.30 Dicle Üniversitesi-Ereğli Belediyesi (Diyarbakır Ziya Gökalp), 13.30 Beşiktaş-Eczacıbaşı VitrA (BJK Cola Turka), 16.00 IBA Kimya TED Kolejliler-İller Bankası (Ankara TOBB), 16.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (İzmir Mavi Şehir), 17.30 Galatasaray Medical Park-Ankaragücü (Burhan Felek)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.