Ereğli Belediyespor Beşiktaş’a bileniyor

Ereğli Belediyespor Beşiktaş’a bileniyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor

Ereğli Kapalı Spor Salonunda sabahları kondisyon çalışması yapan temsilcimiz öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef Beşiktaş’ı mağlup ederek İller Bankası mağlubiyetini telafi etmek.
Beşiktaş’tan çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin” Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda moraller yüksek. Hedefimiz salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak” dedi.
Ligde inişli çıkışlı günler geçirdiklerini ifade eden Başkan Ertekin” Ligde bazen iyi günlerimiz oluyor, bazen kötü günlerimiz. Ama takım olarak hedefimiz ligde başarılı olmak. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulüp olarak taraftarlarımızın bizi sezon sonuna kadar desteklemeleri. Verecekleri destek ile arzulanan noktaya geleceğiz” dedi.
Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 6 karşılaşma yapıldı. Alınan sonuçlar şöyle: IBA Kimya TED Kolejliler-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom. (0-3) Dicle Belediyesi-Nilüfer Belediyesi (2-3) Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (2-3) Eczacıbaşı Vitra-Ankaragücü (3-1) Galatasaray Medical Park-Karşıyaka İzka İnşaat (3-0) Ereğli Belediyesi-İller Bankası (2-3)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.