Erdemir'de Fatih Tar İstifası

Erdemir'de Fatih Tar İstifası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar'ın istifa ettiği bildirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar'ın istifa ettiği bildirildi. İstifa haberi Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) sitesinde yayınlanırken, Tar'ın neden istifa ettiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

KAP'ta yayınlanan açıklamada "Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza Oytaş İç ve Dış Ticaret AŞ temsilcisi ve Şirketimiz Genel Müdür Vekili, ayrıca bağlı ortaklıklarımızdan İskenderun Demir ve Çelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza ATAER Holding AŞ temsilcisi ve Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ATAER Holding AŞ temsilcisi olarak görev yapmakta olan Sayın Fatih Osman TAR 14 Ağustos 2013 tarihi itibariyle söz konusu görevlerinden istifa etmiştir" denildi.

Diğer yandan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yetkilileri ile yapılan görüşmelerde istifa sebebinin bilinmediği, herhangi bir bilgiye ulaşıldığında kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Tar, son olarak Aydın iline atanan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız onuruna Ereğli'de verilen yemeğe katılmıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.