Erdem: Terörü demokrasi bitirir

Erdem: Terörü demokrasi bitirir

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’u ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelme fırsatı da bulan Ekrem Erdem, gündem hakkında önemli açıklamalar yaptı. Konya’ya çok önem verdikleri için Konya’yı özellikle ziyaret etmek istediklerinin altını çizen Ekrem Erdem, 2002 ile birlikte Türkiye’de çok şeyin değiştiğini söyledi. Ekrem Erdem, “Türkiye ekonomisi şu an dünyanın sayılı ekonomileri arasına girdi. Çok mesafeler aldık. Herkes kira öder gibi ev sahibi oluyor. Türkiye’nin dört bir yanı duble yollarla tünellerle süsleniyor. Eğitimde kitaplar öğrencilere bedava dağıtılıyor. Sağlıktaki kuyruklar bitti” dedi.

TBMM Genel Kurulu’ndan geçen Anayasa Değişiklik Paketi ve Referandum süreci hakkında konuşan Ekrem Erdem, anayasa değişikliğinin Türkiye için tarihi bir fırsat olduğunu bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Erdem şunları söyledi: “Bakın son günlerde terör olayları yeniden artmaya başladı. Neden? Çünkü Anayasa değişikliğini istemeyen kesimler var. Biliyoruz ki Türkiye’de terörü bitirecek tek şey demokrasidir, referandumdur. Eğer bu değişiklik paketi geçmezse ülkedeki karanlık aydınlanmayacak, kirli ellerin oyunları devam edecek” ifadelerini kullandı.

Olağanüstü hal isteyen muhalefet partisi MHP’yi sert bir dille eleştiren Erdem, olağan üstü hal isteyenlerin ülkeye büyük zarar verme düşüncesi taşıdığını söyledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.