Erçetin: Maraş'a erken gitmeyeceğiz

Erçetin: Maraş'a erken gitmeyeceğiz

Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin Kahramanmaraş’a erken gitme fikrinden vaz geçtiklerini ifade etti Erçetin ayrıca çalışmalarını Dumlupunar sahasında yapacaklarını ve ilerleyen günlerde Kayacık’da da çalışmak istediklerinin altını çizdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden  Anadolu Selçukspor hafta sonu deplasmanda  oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı. Tatlıcak Tesislerinin zeminin kardan dolayı bozuk olması nedeniyle yeşil-beyazlı ekip haftanın ilk antrenmanını Dumlupınar Sahasında gerçekleştirdi.   

ANADOLU ERKEN GİTMEYECEK

Anadolu Selçukspor Kahramanmaraş deplasmanına daha önce erken gitmeyi planlarken bu düşüncesinden vazgeçti.

Kahramanmaraşspor deplasmanına erken gitmeyeceklerini açıklayan Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, "Konya'daki hava şartlarından dolayı Kahramanmaraş deplasmanına erken giderek orada kampa girmeyi düşünmüştük. Bu fikirden vazgeçtik. Futbolcularımızda bu fikire fazla sıcak bakmıyordu zaten. Konya'da 2 saha ayarladık. Dumlupınar Sahası'nda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlerleyen günlerde Kayacık Tesisleri'nde de çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.