Envar Eğitim'den basketbol semineri

Envar Eğitim'den basketbol semineri

Envar Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik spor seminerleri düzenliyor.

Envar Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik spor seminerleri düzenliyor. Konuyla ilgili olarak bilgi veren beden eğitimi öğretmeni Ebubekir Eken sporun insan hayatındaki önemini aşılamak ve çeşitli branşların tanıtımını yaparak okullarında spora olan ilgiyi arttırmak istediklerini ifade etti. Eken, “Öğrencilerimizin spor branşlarını daha iyi tanıması adına böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Öğrencilerimizin yaptıkları sporlar hakkında daha detaylı bilgi alması ve bazı barnşları yapmak isteyip de yeterli bilgiye sahip olmayan öğrencilerimizi bilgilendirme amaçlı seminerler düzenliyoruz.

Okulumuzda ilk olarak basketbol branşı ile ilgili seminer düzenledik. Seminere basketbol antrenörü Aydoğan Karakaya ve B klasman hakemi Yiğit Emre Şimşek katıldı. Aydoğan Karakaya basketbol branşı ile ilgili olarak öğrencilerimize bilgiler verirken Yiğit Emre Şimşek ise branş hakemliği ile ilgili öğrencilerimize bilgi verdi.güzel verimli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.bu tarz organizasyonlarımız devam edecek. İlerleyen Voleybol futbol ve benzeri branşlarda bu tip seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız öğrencilerimizin spor branşlarını tanımaları ve spora ilgilerinin artması” diye konuştu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen seminere basketbol  antrenörü Aydoğan Karakaya ve basketbol B klasman hakemi Yiğit Emre Şimşek katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde basketbolla ilgili bütün konular konuşuldu. Seminere katılan öğrenciler basketbol ve basketbol hakemliği ile ilgili merak ettiklerini katılımcılara sordukları sorular ile öğrenme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.