Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin İçin Mahalleliden 'Helallik' İstendi

Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin İçin Mahalleliden 'Helallik' İstendi

Bingöl’de esnaf ve vatandaş ziyareti yaptıkları sırada terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin için ailesinin yaşadığı mahallede yaşayanlardan 'helallik' istendi.     Atıf...

Bingöl’de esnaf ve vatandaş ziyareti yaptıkları sırada terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin için ailesinin yaşadığı mahallede yaşayanlardan 'helallik' istendi.

    Atıf Şahin için bugün Ankara Kocatepe Camii’nde ikindiyi müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Şahin’in naaşı ailesinin yaşadığı Yenimahalle ilçesindeki Şehit Zeki Özbek Sokak'a getirildi. Şahin’in yakınları tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Şahin için mahalle sakinlerinden 'helallik' istendi. Duanın ardından Şahin'in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

    İSMİ DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

    Atıf Şahin'in adı daha önce Nazilli Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı dönemde AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç tarafından dile getirilen 'Paralel polisler beni öldürecekti' iddiası ile gündeme gelmişti. Şahin, konuyu yargıya taşıdığını açıklamıştı. Üç çocuk babası Şahin'in Bingöl’e yeni tayininin çıktığı, evini de yakın zamanda tuttuğu öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.