Emmioğlu Giyim'de umre heyecanı

Emmioğlu Giyim'de umre heyecanı

Emmioğlu Giyim Mağazaları ve Nasip Turizmin ortaklaşa düzenlediği “Geleneksel 8. Umre Kampanyası” çekiliş merasimi gerçekleştirildi. Çekilişte adaylar büyük heyecan yaşadı

Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Emmioğlu Giyim Mağazaları Genel Müdürü İbrahim Gökay, Nasip Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenişenol, çok sayıda aday ve vatandaş katıldı. Çekiliş programı ilahi dinletisi ile başladı. Selamlama konuşmasını Emmioğlu Giyim Mağazaları Genel Müdürü İbrahim Gökay yaptı.

Gökay,  bu yıl 8.'si gerçekleştirilen umre kampanyasının 1 Aralık 2015 tarihinde verilen startla başladığını ve 25 Mart tarihi itibari ile sona erdiğini belirtti. Kampanyaya olan ilginin her geçen yıl arttığını söyleyen Gökay, “Kampanyalar ile umreye gönderdiğimiz müşterilerimizin gururunu yaşıyoruz. 30 müşterimizi Nasip Turizm güvencesi ile 14 günlük umre programı kapsamında kutsal topraklara gönderiyoruz. Yepyeni kampanyalar ile önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Konya'da marka haline gelmiş Emmioğlu Giyim Mağazalarını bu seviyeye taşıyan müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

Kampanyada bulunmaktan gurur duyduğunu ifade eden Nasip Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenişenol ise çekiliş sonunda umreye gitmeye hak kazanan vatandaşları mukaddes topraklarda en güzel şekilde ağırlayacaklarını dile getirerek, “Konya'da başlattığımız hizmetleri her geçen gün artırarak devam ettireceğiz. Amacımız halka hizmet. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyoruz. Bu düstur ile yola çıktık. Allah çalışmalarımızı daim kılsın” diye konuştu.

Program, 7. Noter Vekili Hasan Evren'in şahitliğinde kampanya ile umreye gitmeye hak kazanan 30 kişinin belirlenmesi ile devam etti. Son olarak programda davetlilere çeşitli hediyeler verildi.

EMRE ÖZGÜL   merhabahaber.com

2-1.20160402171644.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.