Eldivenler el değiştirecek

Eldivenler el değiştirecek

Atiker Konyaspor'da bu sezon en çok süre alan ikinci futbolcu olan Serkan Kırıntılı, sakatlandı. Tecrübeli eldivenin yerine Kaya Tarakçı ile Abdülaziz Demircan ikilisinden birisinin oynaması bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor'da, ligin 27.haftasında oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan Serkan Kırıntılı'dan kötü haber geldi. Sezona 3 kulvarda başlayan Atiker Konyaspor'da bu sezon en çok süre alan ikinci isim olan Serkan Kırıntılı, parmağında gerçekleşen kırık nedeniyle sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı açıklandı. Kulüp Doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Maçın ilk yarısında bir hava topu sırasında aldığı darbe sonucu sakatlanan Serkan Kırıntılı’nın tedavisi saha içerisinde yapılmış ve kendisi oyuna devam etmiştir. Kendisi ilerleyen bölümlerde sakat eliyle penaltı pozisyonunda gole izin vermemiştir. Tetkik amacıyla yapılan kontrollerinde Serkan’ın sağ el baş parmak ekleminde kırık tespit edildi. Bu akşam saatlerinde operasyon geçirecek ve en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak. Ameliyat sonrası tedavisine hemen başlanılarak kendisinin en kısa sürede takımımıza dahil olması sağlanacak” şeklinde görüş belirtti.

KALEDE GÜVEN VERİYOR

Geçtiğimiz sezon kaleyi Kaya Tarakçı'dan devralan ve eldivenleri kolay kolay Kaya Tarakçı'ya bırakmayan Serkan Kırıntılı, gösterdiği performans ile güven veriyor. Geçen sezon ligde en az gol yiyen kalecilerden biri olan Serkan Kırıntılı, birçok maçta kalesinde devleşerek takımının tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesinde büyük pay sahibi oldu.

HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda toplamda 33 maça çıkan Serkan Kırıntılı, 2 bin 970 dakika sahada kaldı. Deneyimli futbolcu Slovenyalı Nejc Skubic'ten sonra sahada en çok kalan ikinci futbolcu oldu. Serkan Kırıntılı, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Atiker Konyaspor'un Shaktar Donetsk ile oynadığı mücadelede yapıtğı kurtarışlarla dikkat çekerek haftanın oyuncusu seçilmişti.UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i konuk eden ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Ariker Konyaspor'da, haftanın oyuncusu adayları arasında yer alan Serkan Kırıntılı, yapılan oylama sonucu yüzde 43'lük oranla haftanın oyuncusu seçildi. Yapılan oynama sonucu Feyenoord'un oyuncusu Karim El Ahmadi yüzde 34 ile ikinci, Olympiakos'lu oyuncu Esteban Cambiasso ise yüzde 8 ile üçüncü olmuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.