Ehliyeti Kopyalanınca Adına Trafik Cezaları Geldi

Ehliyeti Kopyalanınca Adına Trafik Cezaları Geldi

İstanbul'da yaşayan H.I. (28) adına sahte ehliyet çıkartan U.B. (31), Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.İstanbul'da ikamet eden H.I., 6 ay önce Bursa'da...

İstanbul'da yaşayan H.I. (28) adına sahte ehliyet çıkartan U.B. (31), Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

İstanbul'da ikamet eden H.I., 6 ay önce Bursa'da bir denetim esnasında, alkollü araç kullandığı gerekçesi ile ehliyetine el konulduğunu ayrıca kendisinin hiç gitmediği illerde sağlık hizmeti aldığını öğrendi. Olayın şaşkınlığını yaşayan H.I. konuyu polise bildirdi. Yapılan araştırmalardan sonra Yalova'da ikamet eden U.B.’nin, İstanbul'da yaşayan H.I. adlı şahsın kimlik bilgilerini ele geçirerek kendi fotoğrafı ile evrakta sahtecilik yaparak ehliyet çıkardığı bilgisine ulaşılması üzerine, durum Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bildirildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, fotoğraftan yola çıkarak U.B. isimli şahsın eşkaline ve ikamet adresine ulaştı. Gözaltına alınan U.B., evrakta sahtecilik yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.