Eğitimcilerden deprem bölgesine yardım

Eğitimcilerden deprem bölgesine yardım

Deprem bölgesine Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde yardımlar sürüyor.  

Konuyla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada, “AFAD koordinesinde yaptığımız çalışmalar kapsamında; Akşehir’e deprem bölgelerinden nakil gelen öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte Akşehir Köy Yaşam Merkezinde misafir edildiler; öğrenciler kendilerine yönelik hazırlanan çeşitli etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler” denildi. 

SOBALAR GÖNDERİLDİ

Kulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen odun sobalarının ikinci sevkiyatı, depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Hatay'a gönderildi.

Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen bin adet soba borusu koruyucu aparatı ile Meram Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki atölyelerde üretilen çadırlar ve temin edilen ayakkabı, terlik, halı, soba ve boru takımları, odun, çekyat ve maskeler, Kahramanmaraş'a gönderildi; çadırların kurulumu gerçekleştirilerek götürülen malzemeler yetkililere teslim edildi. 

2 TIR SU GÖNDERİLDİ

Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde veli ve öğretmenlerimizin katkılarıyla temin edilen 2 tır su da Hatay ve Kahramanmaraş'a ulaştırıldı. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okul ve kurumların destekleri ile temin edilen bebek bezi, bebek maması ve bisküvisi, ıslak mendil, tuvalet kâğıdı, battaniye, kıyafet, kuru gıda, su, mutfak tüpü, maske ve elektrikli sobanın yer aldığı üçüncü sevkiyat da Hatay’a gönderildi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.