Egeli Turizmciler Bakan Çelik’i Bekliyor

Egeli Turizmciler Bakan Çelik’i Bekliyor

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, yedi ay önce göreve başlayan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in ilk İzmir ziyaretini dört gözle beklediklerini söyl.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, yedi ay önce göreve başlayan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in ilk İzmir ziyaretini dört gözle beklediklerini söyledi. Üçüncü büyük şehir, modern Türkiye’nin batıya açılan yüzü olarak sanat, kültür ve turizm şehri temasıyla gelişmesini sürdüren İzmir’in Çelik’i ağırlamak istediğini ifade eden İşler, İzmir’de sektörün temsilcileri ve şehrin dinamikleriyle biraraya gelmesinin oldukça faydalı olacağını belirtti.

‘BAKAN ÇELİK BİZLERE OMUZ VERMELİ’

Bakan Çelik’in, İzmir’in turizmdeki büyümesine en çok katkı sağlayacak isim olduğuna dikkat çeken ETİK Başkanı İşler, projelerine destek vermesini beklediklerini kaydetti. İzmir’in daha çok desteğe, daha çok katkıya ihtiyacı bulunduğunu belirterek, “Sayın Bakanımız'ın İzmir ziyaretini bekliyoruz. İzmir, önemli bir kültür ve turizm kentidir. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına İzmir’de yürütülen ve yürütülmesi gereken birçok proje bulunmaktadır. Yine İzmir, EXPO sürecinde yoluna devam etmektedir.” dedi.

Bakan Çelik’ten beklentilerinin, İzmir’e gelerek dinamiklerini yerinde görmesi ve kendilerine omuz vermesi olduğunu ifade eden Mehmet İşler, “İzmir tüm doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerlerine rağmen turizmde hakettiği yere kavuşamamıştır. İzmir’i turizmde marka şehir yapmak adına çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda hükümetin ve bakanlığın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize en büyük katkıyı sağlayacağına inanıyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.