Efsad Kadınlar Günü’nü Unutmadı

Efsad Kadınlar Günü’nü Unutmadı

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD), her yıl olduğu gibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, mart ayındaki tüm fotoğraf gösterilerinde kadın fotoğraf sanatçılarının eserlerine yer ver...

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD), her yıl olduğu gibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, mart ayındaki tüm fotoğraf gösterilerinde kadın fotoğraf sanatçılarının eserlerine yer vermeye devam ediyor.

21 yıldır fotoğraf sanatına gönül verenleri bir araya getiren dernek, mart ayı boyunca 3 kadın fotoğrafçıyı ve sadece kadın fotoğrafçılardan oluşan bir fotoğraf grubunu misafir edecek. 5 Mart Cuma günü Edirne’den pek çok ödülün sahibi fotoğrafçı Başak Balkan, derneğin düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Cuma Fotoğraf Gösterileri’nin konuğu olacak. Mart ayının ikinci haftasında ise, konuk EFSAD’da doğan bir topluluk olan “Yaşayan Kadınlar” olacak. 18 Mart tarihinde Emel Sarıgül ve 25 Mart tarihinde Hatice Akgül fotoğraf gösterileri ile fotoğraf sevenler ile buluşacak.

EFSAD yetkilileri, tamamen ücretsiz olan ve cuma akşamları saat 19.00’da Özdilek Kültür Merkezi’nde düzenlenen fotoğraf gösterilerine tüm fotoğraf sevenlerin katılabileceğini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.