Eflani Merkezinin Harita Güncellemesi Yapılıyor

Eflani Merkezinin Harita Güncellemesi Yapılıyor

Karabük’ün Eflani ilçesinde harita çalışmaları başladı.    Belediye sınırları içerisinde bulunan Candaroğulları, Çelebiler, Çalışlar, Yalacık, Ediller, Kayadibi, Tabaklar, Tepecik mahallerini kapsayan çalışma için...

Karabük’ün Eflani ilçesinde harita çalışmaları başladı.

    Belediye sınırları içerisinde bulunan Candaroğulları, Çelebiler, Çalışlar, Yalacık, Ediller, Kayadibi, Tabaklar, Tepecik mahallerini kapsayan çalışma için İller Bankası tarafından yapılan ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından arazi çalışmaları başladı. Çalışmanın amacının; ilçenin doğal hali hazır haritaları ve yapay tesislerini belirli bir ölçekte gösteren haritalarını veri olarak hazırlatmak olduğu, haritada binalar, binaların kat adedi, yollar, kaldırımlar, sokaklar, yol ve sokak dışında kalan yerlere ait yükseklik eğrileri, ağaçlar, elektrik direkleri, ada ve parsel sınırları ve numaraları gibi çalışılan alanda bulunan her şey gösterildiği ifade edildi.

    Yüklenici firma tarafından 90 günlük süre zarfında tamamlanacak haritaların, belediye tarafından her türlü çalışmada veri olarak kullanılabileceği belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.