Düzeltme - Küçükbay Grup İlk Altı Ayda 800 Milyon Lira Ciroya Ulaştı

Düzeltme - Küçükbay Grup İlk Altı Ayda 800 Milyon Lira Ciroya Ulaştı

Sayın Abonemiz,         "Küçükbay Grup ilk altı ayda 800 milyar lira ciroya ulaştı" başlıklı haberimizde yer alan '800 milyar' rakamı, kaynağından '800 milyon lira' olarak düzeltilmiştir.

Sayın Abonemiz,

        "Küçükbay Grup ilk altı ayda 800 milyar lira ciroya ulaştı" başlıklı haberimizde yer alan '800 milyar' rakamı, kaynağından '800 milyon lira' olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzenleyerek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.

'Orkide' markalı ürünleriyle ulusal ve uluslararası piyasalarda büyük beğeni kazanan Küçükbay AŞ, gruba bağlı diğer şirketleriyle 2013 yılının ilk yarısında 800 milyon lira ciroya ulaştı. Küçükbay Grubu, 2013 yılının ilk yarısında bir önceki yıla göre yüzde 30 büyüdü.

        Küçükbay Grubu CFO'su Mali Koordinatör İbrahim Dönmez, rakamların grubun istikrarlı, disiplinli ve saygın başarısının göstergesi olduğunu belirtti. İç ve dış pazarlarda Orkide markalı ürünlere duyulan güvenin Türkiye'nin göğsünü kabarttığını ifade eden Küçükbay AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay da "Yatırımlarımızla ve canla başla çalışan işçilerimizle zamanı iyi kullanarak hedeflere ulaşıyoruz. Titiz, kaliteli üretim ve modern teknolojilerle ağımızı genişletiyor, yurdumuz ve dünya insanlarına sağlıklı ürünler sunuyoruz. Özellikle son 12 yılda bizi başarılarımızda yalnız bırakmayan bilinçli tüketicilerimize teşekkür ederim." dedi.

Küçükbay Grup şirketleri şunlardan oluşuyor: "Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş., Reka Bitkisel Yağ A.Ş., Papix Plastik A.Ş., Hakbay A.Ş., Liman Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Egeden Tarım Ürünleri A.Ş., İzmir Ticaret Merkezi A.Ş., Salhane Emlak A.Ş., Orkide Yağ Sanayi Ltd.Şti., TÜRKBAY LLC, Baharu Corporation ve Kanal 35 Televizyonu."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.