Dünya bu teklifi konuşuyor

Dünya bu teklifi konuşuyor

İtalya'nın La Gazzetta dello Sport gazetesinin ortaya attığı iddia Avrupa futbol piyasasına bomba gibi düştü.

RONALDO'YA 100 MİLYON EURO

Katar sermayesini arkasına alan Paris Saint Germain'in müthiş bir transfer operasyonu hazırlığında olduğu belirtilirken hedefin Cristiano Ronaldo olduğu belirtildi. Haberde teknik direktörlük için de Jose Mourinho'yu isteyen Fransız kulübünün Portekizli süperstar için Real Madrid'e 100 milyon euro bonservis ödemeyi göze aldığı kaydedildi.

RONALDO 18 MİLYON EURO İSTİYOR

Ronaldo için verilmesi planlanan yıllık ücret ise baş döndürücü nitelikte: 18 milyon euro... Real'de 10 milyon euro kazanan ünlü oyuncu maaşının yükseltilmesini istiyordu. Ancak R.Madrid yönetiminin yıllık maksimum 14 milyon euroya çıktığı bildiriliyor. Ronaldo'nun ise 18 milyon eurodan aşağı düşmeyi düşünmediği öne sürülürken PSG'nin sahibi Katarlı Şeyh Thani'nin yıldız futbolcunun menajeri Mendes ile bir ön görüşme yaptığı belirtildi. Sözleşmesinde serbest kalma bedeli 1 milyar euro olarak gözüken Ronaldo konusunda kapıyı 100 milyon eurodan açan PSG'nin bu transferde çok daha yukarı çıkabileceği iddia ediliyor.

FALCO DA REAL'E

Ronaldo'nun gitmesi durumunda ise alternatifi hazır... Los Galacticos'un bu transferin gerçekleşmesi halinde gelecek parayla Atletico Madrid'den Radamel Falcao'yu kadrosuna katacağı kaydedildi. Bu arada iki yıldız futbolcunun da menajerliğini Jorge Mendes yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.