Dr. Kalkınç: Mutlu, Huzurlu Bir Aile Ortamı Çocuklar İçin Çok Önemli

Dr. Kalkınç: Mutlu, Huzurlu Bir Aile Ortamı Çocuklar İçin Çok Önemli

Ardahan'daki Özel Irmak Koleji, öğrenci velileri için "Aile İçi Eğitim" semineri düzenledi. Semineri veren psikolojik danışman Dr. Fatih Kalkınç, huzurlu ve mutlu bir aile ortamının çocuklar için çok büyük önemi olduğunu söyledi.Aile...

Ardahan'daki Özel Irmak Koleji, öğrenci velileri için "Aile İçi Eğitim" semineri düzenledi. Semineri veren psikolojik danışman Dr. Fatih Kalkınç, huzurlu ve mutlu bir aile ortamının çocuklar için çok büyük önemi olduğunu söyledi.

Aile içi iletişim, teknoloji ve çocuk, okumanın önemi, eşler arası diyalog gibi toplumun tamamını ilgilendiren konular üzerinde duran Dr. Kalkınç, "Sizler çok ilgili velilersiniz, çünkü birçok insan soğuk havada evinde çayını yudumlarken sizler çocuklarınız için burada seminer dinliyorsunuz." dedi. Çocuk eğitiminin ilgi ve dikkat isteyen bir konu olduğunu ifade edenKalkınç, bu ilginin öncelikle eşler arasında olması gerektiğini vurguladı.

Seminerin sonunda bir konuşma yapan Özel Irmak Koleji Müdürü Murat Çolak ise Fatih Kalkınç'ın "Okul Evde Başlar" adlı kitabını okuyan velilerin dikkatle dinlediğini gözlemlediğini söyledi. Müdür Çolak, "Velilerimiz, bu etkinlikle inşallah çocuklarının eğitimi ve onlara davranışları konusunda çok büyük kazanımlar elde etti. Burada üzerine basarak söylemek isterim ki amacımız, Ardahan’daki tüm ilgi ve motivasyonun eğitime yönelmesini gerçekleştirmektir, çünkü bu çocuklarımızı ne kadar iyi eğitirsek, geleceğimiz o kadar sağlam olur." şeklinde konuştu.

Dr. Kalkınç, seminerden sonra kitaplarını imzaladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.